Rakas Helsinki...

Voisitkohan ikinä näyttää mulle hyvätkin puolesi? Pahoittelut jo etukäteen stadilaisille tulevasta.

En vaan edes osaa kunnolla selittää miten ahdistavaa on kävellä aamulla Kampin läpi. Varsinkin nyt heinäkuussa, kun kaikki muut ihmiset ovat jo lomilla ja kadut ovat lähes autioita. Hengähdän vasta saapuessani perille toimistoon. Joka päivä kävellessäni asemalta töihin koen tai näen jotain todella kuvottavaa (oli se sitten ihminen housut nilkoissa tai orastava tappelu). Viime kesänähän eräs ihminen yritettiin polttaa elävältä Kampissa. Kävelin ohi kymmenen minuuttia ko. tapahtuman jälkeen.

Taitaa kuitenkin olla niin, että mun pitää kestää Helsinkiä, koska mun alan työpaikat taitavat olla suurimmilta osin siellä. Toivottavasti mun ei kuitenkaan tarvitse ikinä muuttaa ihan Helsinkiin asti.


Kiitos ja anteeksi.

t. Enni

Kuva: FIF

Kommentit

 1. Voi eiii, huono tsägä sulla käy jos kohdalle sattuu aina jotain epämiellyttävää. Omalle kohdalle ei taas juuri koskaan vai enkö mä huomaa :o ehkä sitä tulee jotenki sokeaksi...

  Tottahan se kai on että kaikenlaista vipeltäjää vähänkin isompaan kylään mahtuu mutta toi Kampin polttojuttu. Aika kamalia asioita tässä on nyt sattunut ympäri Suomea enkä mä pysty ajattelemaan etten pidä niistä kaikista kylistä ja kaupungeista vaan siksi että siellä on ollut joku hullu joka on tehnyt sitä tai tätä. Ihminen on päästään sekaisin jos tuollaista tekee ja se ei liity juurikaan siihen missä asuu jos mieli on sairas ...

  Kiitos ja anteeksi täältäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tuomitse yhden jutun perusteella. En vaan voi sille mitään, että ahdistaa joka aamu katsoa samaa meininkiä ja olen nyt viisi vuotta kulkenut Helsinkiin kesäisin töihin. Alkoholisoituneet ihmiset, peräänhuutelijat, tappelijat... Siinä vain tämän viikon saldo, siis sen viime vuoden polttojutun lisäksi.

   Toivottavasti Helsinki vielä joskus näyttää ne parhaatkin puolet. :)

   Poista
 2. Kuljet selvästi väärää reittiä. ;)
  Itse en näe työmatkoilla 95% yhtään mitään tuollaista ahdistavaa. En tosin liikuskele Kampin nurkilla juurikaan ja asun rauhassa vähän syrjemmässä, jossa pääsee usein unohtumaan, että todella asuu Helsingissä. =)
  Lapsuudessa vietin vuoden itäkeskuksessa ja vannoin, että en koskaan muuta pääkaupunkiseudulle. Nyt en haluaisi pois. Täällä on kaikki mitä tarvitsen. T
  oki, vapaapäivänä saatan nauttia näistä hiljaisista maisemista, enkä mennä laisinkaan keskustan vilinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuljenkin! Koska täytyy siellä olla jotain hyvääkin :D

   Niin voihan se mieli muuttua. Katsotaan niin parin vuoden päästä löydän itseni sieltä ydinkeskustasta... :D Tai en tiedä, ihmispaljous ahdistaa myös! Pari vuotta Tamperettakin oli jo liikaa mulle. :D

   Poista
 3. Helsingissä on paljon hyvää (ihmisiä, meininkiä) sekä huonoa (ihmisiä, meininkiä). Samoin on muuallakin. Toivottavasti hyviä puolia löytyy ja ahdistus hälvenee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä puolia kuten... sieltä pääsee myös pois! :D Ja tänään on perjantai ja Helsingissä paistaa aurinko. Se riittäköön tältä erää. :)

   Kiitos vastavierailusta Jampam:)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös