Paketoin Louboutinit

Mä varmaan rikon nyt jotain muotiraamatun sääntöä, mutta kantapääpalat my ... No ne vaan ei toimi!

Valitettavasti mun piti keksiä jotain mun Louboutineille. Jotain on tapahtunut, koska mun jalat ovat nykyään pienemmät kuin ennen. Toinen vaihtoehto tietysti on, että nuo korkkarit ovat venyneet käytössä. Totta on kuitenkin, että mun korkkarikoko on tätä nykyä koon pienempi kuin joskus muinoin, enkä ymmärrä miksi.

Keksin kuitenkin keinon, miten saisin rakkaimpani pysymään tiukasti jalassa. Mun pitää paketoida ne! Haluaisin tosin, ettei tuo paketointi olisi niin ilmiselvää, joten ideassa olisi toki vielä paljonkin hiomista. Mistä saada esim. juuri oikeanvärinen nauha, ettei se erottuisi niin paljoa ja pitäisikö sen olla leveää vai ohutta nauhaa, tai ehkä joustavaa? Ja miten tuo alaosa, kun sieltähän sen tulisi olla punainen? Paljon kysymyksiä, mutta tarkoitan kuitenkin jotain tällaista:

No antakaa tuomio. Syyllinen vai syytön?
Mua kyllä vähän naurattaa jo valmiiksi...

Enni

Kommentit

  1. Tosi kiva idea sinänsä, mutta oletko jo ennättänyt kokeilla sellaisia kantaan laitettavia geelitynyjä? Normaalisti ne estävät kenkää liukumasta jalasta, mutta ovat sen verran "paksuhkoja", että pienentävät samalla kenkää.. Toinen tietysti on kengän sisään laitettava geelityyny.. Jos nyt popojen pienennystä tarvitsee.. Varmasti olet kokeillut, ajattelin kuitenkin kysäistä ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen kokeillut ja geelityynyt my ... :D Kiitos kuitenkin! Noissakin kuvissa on päkiän alla se geelijuttu ja siksi tuntuu ettei varpaat mahdu kyytiin! Mutta ne on kyllä ehdottomat muutenkin noissa kengissä, että jaksaa kävellä.

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös