Gulassi

Kesän kuumin hellepäivä osui luonnollisesti eiliselle, eli juuri sille päivälle, kun heräsin kammottavaan kylmyyteen ja loppupäivän tuskailin hurjassa kuumuudessa (=täydellinen kesäpäivä) odottaen kuumeen laskemista. Viimeksi olin sairaana viiden päivän lomallani muistaakseni yhteensä kolme päivää. Tänään ilma kuitenkin viileni ja oli hyvä päivä syödä kuumaa keittoa. En varmasti ole ainoa, joka himoitsee ihania ruokia ollessaan sairas, joten mitäpä muutakaan sitä söisi kuin lohturuokaa. Niinpä tänään nautittiin pitkään haudutettua Gulassikeittoa.

Himo syödä Gulassia jäi siitä, kun söin viime kuussa Saksassa elämäni parasta sellaista. Tuo keitto pääsi ehdottomasti top kolmoseen parhaat ruoat -listassani. Omatekemä keitto ei ihan vetänyt vertoja tuolle, mutta eipä ihme. Jos sen makuista keittoa saisin tehtyä, niin omistaisin varmaankin aika hyvätuottoisen ravintolan.

IMG_7817 copy

Oli se silti hyvää! Näin tuli siis kerättyä voimia, jotta jaksaa palata huomenna töiden pariin. Eikä niitäkään enää ole pitkään tiedossa, koska jo parin viikon päästä on taas tiedossa uusi kesäloma jee!

t. Enni

Kommentit

Lue myös