Viimeistä viedään

Viimeistä viedään! Tai jos ei viimeistä, niin ainakin toiseksi viimeistä koulupäivää. Huomenna on kuitenkin loppurutistuspäivä, eli kaiki rästihommat pitää saada tehtyä. Kirppispöydän järjestely alkaakin sitten heti torstaina, joten kiirettä tulee olemaan myös ns. lomalla. Eikä loma jatkukaan viikkoa pidempään, koska sitten olisi aika käydä vierailemassa töissä jonkin aikaa.


Miten muuten te allergiset ihmiset voitte urheilla nyt siitepölyaikana? Kun nyt harrastan vähänkään liikuntaa, niin aivastusten saattelemana nenä kiittää urheilusuorituksesta vuotamalla koko loppuillan. Siis vaikka on allergialäkkeet käytössä.

Vihaan...

t. Aivastin juuri seitsemän kertaa putkeen -Enni

Kommentit

 1. Oon ollu joka kevät kärsimässä allergiasta, mut nyt ei oo jostain syystä tullu juuri mitään oireita? Eilenkin menin ulkona rulliksilla melkein tunnin ja parvekkeen ovi on koko ajan auki, mut silti ei ainakaan vielä oo alkanu aivastuttaan tai mitään. Pitäsköhän nyt koputtaa puuta vai ihmetellä mikä mussa tänä keväänä on vikana... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä! Tosin mille olet allerginen? Leppä kukkii kai nyt ja koivukin kohta? Ehkä se kohta alkaa haha :D

   Poista
 2. Mulla myös toi allergia vähän hankaloittaa nyt liikkumista mutta jotenkin tuntuu että nyt tänä vuonna ei ole ihan niin paha. Mä oon syönyt siitepölyä nyt muutamia kuukausia päivittäin jonkun teelusikallisen että en tiedä onko sillä jotain vaikutusta sitten. Niin ja toi katupöly, se on PAHA...menee röörit ihan tukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon ihan tukossa, eikä nää eläimet auta asiaa yhtään. Mutta salin jälkeen olen kyllä aivan kuollut...

   Hui, mä en uskaltais syödä siitepölyä! Tai siis ymmärrän, että se on siedätystä (olenhan koirienkin seurassa) mutta en edes tahallani haluaisi altistaa itseäni esim. koivun siitepölylle, kun koivu kuitenkin on allergioistani pahin, monta kertaa enemmän kuin esim. koira.

   Joo.. Olen myös pölyallergikko ja katupöly on ihan kauheaa!

   Poista

   Poista
 3. Mä en uskaltanut tota siitepölyä ensin syödäkkään kun toi mies raahasi sitä kotiin, mä luulin että siitä tulee allergiaa ja pelkäsin tyyliin kuolevani mutta eipä tullut mitään. Aloitin ihan vähän kerralla, enkä nyt suosittele tätä siis kenellekkään vaikkakin siitepöly syötynä ei yleensä aiheuta allergiaa niin se voi myös olla vaarallista.

  Satuimpa muuten lukemaan tänään lehdestä että koivun siitepölyä on nyt ilmassa palkon enemmeän kuin vuosiin, koivut kukkii nyt jotenkin tosi innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa ok. :D kuulostaa silti aika hurjalta hihi:D

   Noniin kiva jes! Ei mikään ihme, että oon näin tukossa.. o_O

   Poista
 4. Voin kertoa, että atoopikkona on vielä kamalempaa urheilla. Silmät aamuisin turvonneet, iho tuntuu repeävän painoja nostellessa ja hiki kirvelee rikkoutuneella iholla. :( Sympatiaa allergian ja iho-ongelmien kanssa painiville

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Mulla on myös atoopinen iho, joka kyllä ei ole nyt oireillut mitenkään kovin pahasti viime aikoina... Mitä nyt ollut tosin puoli vuotta palovamman näköiset ihottumat kädessa ja nyt taas pahentuneet ja kutisevat.. nice, en tiedä onko allergiaa sekin vai mikä mutta läkerasvat ei auta! Mutta sympatiat sinne myös. Todella inhottavaahan tämä on :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös