Tasan sata!

Wohoo! Arvatkaa mitä?! Sadan lukijan raja ylittyi, eli siis suurimmat kiitokset kaikille lukijoille! Pitäisikö tätä juhlia jotenkin? ;)

Näin huitelin tänään, tosin laukun vaihdoin minuutti ennen lähtöä.


Takki: C&A / housut: Vero Moda / paita: Lindex / saappaat: kirpparilta / laukku: Guess
Kävin tänään tutkimassa hiusvärihyllyjä vain todetakseni, ettei maantienharmaata väriä voi saada kaupan purkeista (tai ainakaan tästä kaupasta jossa kävin). Jatkan siis etsintöjä, tai sitten teen blondin hätävärjäyksen päivää ennen ulkomaille lähtöä. 

Joku ehkä miettii, että miksen käy kampaajalla. Olen oikeasti maksanut itseni monta kertaa kipeäksi ja taas vain todetakseni, että värjäys on ollut totaalisen epäonnistunut. Olen värjännyt kampaajalla hiukseni vain viisi-kymmenen kertaa (!), mutta niistä vain yksi värjäys oli onnistunut. Muutoin olen aina käynyt hakemassa kaupasta uuden väriaineen ja heittänyt sen kampaamovärjättyjen hiusten päälle. Toinen syy on myös se, ettei kampaajalla käynti ole kovin halpaa varsinkaan pitkähiuksiselle. Lähes aina kampaaja on kuitenkin kehunut omaa kotivärjäystäni, joten ilmeisesti käyttämäni kaupan väriaineet sopivat hiuksilleni.

Laukku: ck Calvin Klein
Nyt kuitenkin epäonnistuneen hiusvärimetsästyksen jälkeen ajattelin piristää itseäni ja tehdä mangorahkaa. Koko päivän on taas ollut sellainen "ei lähe" -fiilis, enkä yhtään tiedä miksi. Koulukin loppuu jo ensi viikolla, ja mun Fiona-chinchillan synnytys pitäisi olla ihan näillä näppäimillä (ellei jopa ensi yönä)!

Ehkä se mangorahka piristää, vaikkei se todellakaan vedä vertoja Aaverahkalle.

t. Enni

Kommentit

 1. mulla olis sulle haaste miun blogissa :--)

  http://elamaa-enni.blogspot.com/2012/05/blogihaaste-kuvia-chihuista.html

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kivan näköinen tuo neule! Mä tarviisin kanssa tuollaisen, mutta haluan panostaa nyt johonkin laatuneuleeseen todettua että sata huonolaatuista neuletta ei korvaa yhtä superlaatua olevaa :P

  Nanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En mäkään olisi tuota ostanut, ellei se olisi irronnut noin yhdeksällä eurolla alennuksesta! Ja myös mun mielipiteet omista vaatteista vaihtelee niin paljon, etten aina uskalla tuhlata niihin hirveästi. Takit, kengät ja laukut on tosin sellaisia, jotka pysyy aika hyvin vuodesta toiseen mielekkäinä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös