Musikaalivalistus

Mitäs lomalaisen arkeen kuuluu? No kirppispöytää, kymmenien kuvien muokkausta ja musiikin kuuntelua. Tosin valistin kyllä tänään taas muita ei-musikaalien ystäviä klassikomusikaalilla. Tähän mennessä ollaan nähty jo Grease, Mamma Mia ja Moulin Rouge ja tänään vuorossa oli The Sound of Music. Valistukseen kuuluu tulevaisuudessa vielä tietysti mm. Dancer in the Dark ja Chicago. Les Misérables pitää käydä katsomassa heti, kun se vaan tulee leffateattereihin.

Onpa jännää muuten, että mun lempileffat ovat oikeastaan vain Titanicia lukuunottamatta musikaaleja.
t. Enni

Kommentit

  1. voi vitsi! löysin sun blogiin sattumalta ja tykkään tästä hirveesti! Asiaa paransi vielä tämä musikaalijuttu! :) Kävitkö katsomassa Les Misérablesia Åbo Svenska Teaterissa? En tiedä missä asut, mutta se tulee (hassuilla suomennoksilla, tosin) syksyllä 2013 Tampereen teatteriin, kannattaa käydä sielläkin tsekkaamassa, jos pystyy! :) Paras musikaali minkä oon nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, kiva kuulla! En harmikseni ole käynyt katsomassa ja juuri muutettiin viimeisetkin rippeet pois Tampereelta,joten en varmaan sinne enää pääse. :( Alkoi kyllä kiinnostaa!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös