Voi hirvi

Täytyy taas onnitella itseä. Hyvä Enni, kun et vieläkään päässyt tenttiä läpi, vaikka oli jo kolmas koe lähes samoilla tehtävillä! En taida nyt tätä asiaa kuitenkaan sen kummemmin selitellä, koska tuntuu hajoavan pää näiden matikkajuttujen kanssa.

Mun uusi, syytön hirvikoruni saa välittää tunteet:


Nyt mä heitän kuuseen kaikki paperit, joissa vilahtaa sanat derivointi tai integrointi, enkä uhraa nyt tältä erää enää hetkeäkään tälle asialle. Ensi kerralla opettelen ne (tekisi mieli käyttää voimasanoja) tehtävät. Päätän nyt pyhittää loppuillan hiusprojektille, Taru Sormusten Herrasta -kirjan lukemiselle ja ehkä sille kysymyspostaukselle.

Over.

Kommentit

 1. I feel your pain! :/ Toi niin sukkaa. Mut nyt pää tosiaan tyhjäksi kaikesta kurjasta ja tilanne nollille :) Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulin heti parempi mieli sun kommentista. :) Kyllä, koulujuttuja en enää tänää mieti. Tämä hiusprojekti vie hyvin ajatukset muualle. :D

   Poista
 2. Vika ei ole sinussa, vaan opettajassa, opetuksen laadussa, HAMKissa ja koko organisaatiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh... Kyllä se vika taitaa olla osittain myös mussa. Jos olisin aktiivinen ja jaksaisin yhden kurssin takia nähdä paljon aikaa ja vaivaa, kaivaisin sen tiedon jostain muualta kurssin ohella (nyt en ole vielä keksinyt, mistä saisin apua).

   Kyllähän jotkut muut (luononlahjakkuudet:D) pääsevät kurssit läpi, vaikka samalla kurssilla istunkin. Mutta täytyy kyllä se myöntää, että tämän opettajan opetusmetodit eivät ole parhaimmat mulle, mutta toivottavasti pääsisi kurssin nyt vaan tenttimällä läpi.

   Mutta kyllä, toisinaan olen kanssasi ihan samaa mieltä. Miksi meidät päästetään sinne opiskelemaan, jos taso nousee kursseilla...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös