Vastauksia kysymyksiin

Kiitos kysymyksistä! Tässä tulee vastaukset. :)

Minkäväriset hiukset sulla oikeasti on? 

Ne ovat sellaiset todella vaaleat maantienharmaan väriset.

Ja ku sähän opiskelet, niin millasta se on se ala mitä sä opiskelet ja millon sä valmistut? 

Opiskelen mediatekniikkaa, eli koulussa on suurimmilta osin kaikille insinööriopiskelijoille yhteisiä matematiikan ja fysiikan opintoja. Ammattiopintoja ovat mm. video, ääni, www-perusteet, multimedia, streaming-tekniikka, kuvankäsittely ja 3D-mallintaminen. Lisäksi koulutusalaamme on tungettu (mun mielestä) ärsyttävän paljon mm. ohjelmointia, palvelimia ja niiden hallintaa sekä vielä vähän lisää ohjelmointia.

entä aiotko sinä opiskella vielä jotain muuta kun olet valmistunut? 

Todennäköisesti sitten, kun olen tehnyt muutaman vuoden alan töitä. Aion opiskella opettajan pedagogisia opintoja niin, että voin toimia joskus ammattiaineopettajana esim. toisen asteen oppilaitoksessa.

Olisiko sinulla jotain vinkkejä miten kasvattaa hiuksia?

En tiedä... Ehkä se, että niitä ei saa leikata kovin usein? :D Käyn kampaamossa leikkauttamassa hiukseni noin (järkyttävää) puolen vuoden välein ja silloinkin otetaan vaan huonot latvat pois. En ole kyllä ikinä huomannut, että joku vitamiini tai luonnontuote kasvattaisi hiuksia nopeammin. Mun hiukset kasvavat nyt reilun 10 senttiä vuodessa, ainakin jos vertaa viime vuoteen.


Ootko ikinä kyllästyny blogin pitämiseen? 

En vielä.Kahvi vai tee? 

Tee!

Mistä sä ostat sun vaatteet ja kengät? 

Tällä hetkellä eniten vaatteita ja kenkiä taitaa olla Bershkasta, Pull & Bearista ja Stradivariuksesta. Ostan suurimman osan vaatteista ja kengistä ulkomailta. Säästän yleensä aika paljon ulkomaanmatkoja varten, jotta voin tehdä siellä vaateostokseni, koska vaatteet ja kengät ovat siellä niin paljon edullisempia (ainakin alennusmyynneissä).

Suomesta ostan joitain vaatteita ja kenkiä mm. H&M:ltä, Lindexistä, Gina Tricotista, Cubuksesta, kirppiksiltä ja kavereiltani.


Mikä on sun ns. lempilaulu?

Lissie – When I’m alone.

Miten teet perusmeikkisi? 

Meikkivoide, valokynä, aurinkopuuteri, poskipuna, rajaukset silmiin, kulmakynä, ripsiväri, luomiväri, puuteri. Käytän aika paljon meikkiä silmiini, mutta jos mulla on ripsipidennykset, niin en laita silmiini muuta kuin luomiväriä.


mitä tv-sarjoja seuraat, ja mikä niistä on sun ehdoton lemppari? 

Tämän hetken seuratut ohjelmat ovat oikeastaan vain Rillit huurussa, True Blood, Game of Thrones, Täykkärit ja Huippis. Silloin kun Gossip Girl tulee, niin katson sen aina ja se on myös ehkä se ehdoton lemppari!

millainen musiikkimaku sulla on? (soitatko jotain soitinta?) 

En oikein osaa listata mun musiikkimakua mihinkään kategoriaan. Kuuntelen aika paljon naisartisteja ja osittain myös sellaista rauhallista musiikkia, kuten Lissietä, Siaa, Adelea ja Ellie Gouldingia. Näiden lisäksi kuutelen myös Paramorea, Lady Gagaa yms. irrallisia biisejä miltä tahansa artistilta. 

En soita enää mitään soitinta, mutta olen harrastanut pianon- ja kitaransoittoa.salmiakki/lakritsi vai hedelmäkarkit? 

Salmiakki!!! Sitten tulee lakritsi.

minkä merkkinen kännykkä löytyy laukusta? 

Vaihdoin juuri mun vanhan kosketusnäytöllisen Samsungin yhtä vanhaan Nokialaiseen.

onko sulla lempivaatesuunnittelijaa? 

Pidän Coco Chanelista ja hänen luomasta tyylistään, joten hänet voisin ainakin mainita. Muuten kyllä pidän myös monista suomalaisista, kuten Paola Suhosesta tai Katri Niskasesta.

mikä on kallein vaate/asuste jonka olet ostanut, paljon maksoi? 

Joitain satasia, mutta pyrin oikeasti ostamaan kaikki kalliit tuotteet suurista alennuksista. Mutta todella harvoin kyllä tuhlaan kalliisiin asusteisiin/vaatteisiin, koska mun kaikki säästöt kuluvat aina juttuihin, jotka liittyvät kameroihin tai objektiiveihin. Kamerani runko on kallein ostos, jonka olen tehnyt ja siitä maksoin reilun tonnin.


miten sulla on varaa shoppailla noin paljon ja ihania vaatteita? 

Ei mulla olekaan. Ostin viimeksi itselleni paidan ja housut joskus tammi-helmikuussa ja viimeiset hankkimani kengät löysin kirpputorilta vitosella... Olen todella ihmeissäni, jos joku on saanut musta sellaisen kuvan, että mulla olisi paljon varaa shoppailla! :D Nojoo, ostin 2,5 euroa maksavan korun tällä viikolla!

Ilmeisesti olen vaan onnistunut vaatteiden yhdistelemisessä. (: Ja on myös vaatteita, jotka on tullut hankittua jo vuosia sitten. Mutta siihen pyrin, että tuhlaan vaaterahani aina Espanjaan. Sieltä saa alennuksista niin paljon halvempia juttuja kuin suomesta ikinä, eikä vastaavia vaatteita kävele vastaan joka toisella.

millon ja miten innostuit valokuvaamisesta? 

Aloin harrastaa valokuvaamista ammattikoulussa vuonna 2006, kun opiskelin media-assistentiksi toista vuotta. Kouluun tuli uusi opettaja tuolloin ja hän alkoi opettaa valokuvaamista. Sinä vuonna hankin ensimmäisen järkkärini.mistä väreistä pidät pukeutumisessa ja sisustuksessa?

Pukeutumisessa pidän aika paljon tummista sävyistä, kuten mustasta, tummansinisestä, tummanpunaisesta, harmaasta yms. En hirveästi käytä valkoisia vaatteita, mutta muuten vaaleat värit, kuten beige ja vaaleanpunainen käyvät.

Sisustuksessa pidän kylläkin kokovalkoisesta ja vahvoista kontrasteista. 

voitko tehdä laukkuni sisältö -postauksen? :)

Tein! Tässä

mikä on lemppari maa johon haluaisit matkustaa (sellainen jossa et ole vielä käynyt)? 

En tiedä ovatko ne lemppareita sitten kun olen niissä käynyt, mutta Japani ja USA. Niissä haluaisin käydä.


mikä oli pienenä vastauksesi kysymykseen "mikä sinusta tulee isona?" 

Eläinlääkäri oli unelma-ammattini ihan pienenä. Nämä suunnitelmat kyllä vesittyivät, kun huomattiin, että olen allerginen niin monille eläimille. Seiskaluokalla unelmani oli kuviksen- tai kässänopettaja. Sikäli suunnitelma on vieläkin voimassa, koska haluan mediaopettajaksi, mutta silloin en tiennyt vielä media-alan olemassaolosta.

t. Enni

Kommentit

Lue myös