Sentinvenyttäjä

Unohdin muuten lisätä vastaamaani kysymyspostauksen kysymykseen: "Miten sulla on varaa ostaa noin paljon ihania vaatteita?", että kun ostan vaatteita suomesta, niin ne ovat lähes aina alennuksessa. Olen hintojen suhteen todella tarkka, sillä en maksa esim. halpavaateketjun paidasta yli 20 euroa, jos tiedän saavani samanlaisen jostain toisesta kaupasta halvemmalla.


Näin kävi juuri yhden pitsipaidan kohdalla Lindexillä. Sovitin etsimäni kaltaista vaaleaa pitsipaitaa ja katsoin hintalappua. Jos hinta olisi ollut halvempi, olisin ostanut paidan. Mutta vaikka hintalapussa lukikin hintana n. 30 euroa, oli se mielestäni ihan liian kallis.

Jätin sen ostamatta, koska tiesin löytäväni halvemman jostain muualta. KappAhlissa silmiini osui alennuksessa ollut lähes identtinen pitsipaita. Se oli hieman erilainen hihoista, mutta muuten oikein nätti. Hinta oli kymmenen euroa.


Yllä näkyvien kuvien paidat olivat myös alennuksesta -70 % Lindexillä. Sain molemmat paidat 15 eurolla.

Tällaisiin tavallisiin arkivaatteisiin en siis ikinä tuhlaa rahaa. Jos panostan johonkin vaatteeseen/asusteeseen, niin silloin tuotteen tulee olla ajaton, kestävä ja luotettavalta merkiltä.


Miksi muuten pitsipaita? No siksi. Vielä kun olisi tuollainen hörhelö edessä... :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös