Paluu arkeen

Pääsiäinen oli ja meni ja niin jatkui taas koulu. Se matikan tenttiin kertaaminen sujui äärettömän huonosti tällä kertaa, joten kurssin suorittaminen taitaa jäädä nyt toistaiseksi. Tai no mitäpä kertaat, kun luovutit koko kurssin aikana tehdyt tehtävät opettajalle ilman omia kopioita. Toisinaan on niin kivaa tuntea olevansa fiksu...

Alan varmaan huomenna vastailla lähettämiinne kysymyksiin, koska tänään en enää ehdi. Joten nyt ehtii vielä jättää viimeiset kysymykset!Mun ainoa motivaattori tällä hetkellä on tuo tuleva pitkä kesäloma. Kunhan saan hoidettua kaikki muut koulujutut pois alta, niin noin 50 päivän kuluttua kutsuu Aurinkorannikko.

Asiasta toiseen, nimittäin milloin on Hullut päivät 2012? Haluan aaverahkaa...

t. Enni

Kommentit

 1. aaverahka on kaiketi myynnissä koko ajan nimellä mangorahka. itte sitä saa tehtyä sokeroimattomasta mangososeesta, kuohukermasta ja rahkasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut kuulla tuon aiemminkin... :) Mutta silti mikään ei voita Hullujen päivien mangorahkaa! Omatekemä on ihan pahaa. Ja silloin sitä myös saa halvemmalla kuin tällä nykyisellä mangorahkan hinnalla :)

   Poista
  2. Kyse on varmaankin vain siitä, että omatekoiseen mangorahkaan ei viitsi syytää sokeria ja kermaa yhtä rajulla kädellä ;)

   Poista
  3. Kyllä! Kun kerran mässäillään, niin sillon ei murehdita kaloreita. Ja näin en tiedä, miten paljon moskaa rahkaan on tungettu XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös