Lisää kenkiä ja yksi mauton asu

Löysin itteltäni vielä lisää kenkiä, mutta ne ovat kuitenkin menossa kirpparille... Eikä ollut pelkästään mustia! Sovittelin vähän pusseissa olevia vaatteitakin, koska pengoin sieltä perheenjäseneni kanssa sopivia vaatteita. Ja sitten taas vähän ei niin sopivia. En ehkä ikinä pukeutuisi ulos mentäessä ihan näin: Leoparditakki, käärmekuosikorkkarit ja tekonahkamekko. :D Tai ehkä, jos kyseessä olisi teemabileet.

Joka tapauksessa kaikki alla näkyvät vaatteet ja kengät ovat menossa myyntiin kirppikselle ensi kuussa ellen toisin mainitse. Harmittaa ehkä eniten tuo Bershkan tekonahkamekko, mutta täytyy vaan myöntää, ettei se sovi mun käyttöön. Kuvissa se näyttää kyllä (mielestäni) ihan hyvältä, mutta todellisuudessa yläosa on liian väljä, eikä mekko läpäise mun kumartamistestiä sitten likimainkaan. Ehkä joku uhkarohkeampi saa siitä itselleen hyvän ja uutta vastaavan bilemekon. On nimittäin vain pari kertaa sovitettu.

Ja tässä ne kirppiskengät. Viimeiset kuvassa olevat Zaran korkkarit jäävät pienemmälle siskolleni, jos hän niin tahtoo. Ne ovat tuliainen itselleni Saksasta Koblenzista, mutta tätä nykyä hieman liian isot käyttää.

Lindex, Carrefour, Pertti Palmroth, Zara (*sisko ottaa)
Molemmat Zara
Niin nyt niitä kenkiä on siis väliaikaisesti sen reilun 50 kpl, koska vieläkin jäi pareja kuvaamatta... EDIT 23.4: Löysin taas neljät kuvaamattomat kengät kirppiskuormasta. :) Valkoiset korkokengät, mustat matalat nilkkurit, gladiaattorisandaalit ja ballerinat.

Tsiisös, mulla on selvästi joku ongelma.

t. Enni

Kommentit

 1. Mekko näyttää kyllä aika kivalta tossa kuvassa. Mä en kyllä varmaan itsekkään sitä osaisi käyttää vaikka megee onkin. Joku saa hyvän mekon itselleen.

  Tota omaa vaatekaappiakin joskus kun penkoo saattaa järkyttyäkin hieman mitä sieltä löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se näyttää :D Mutta ei siinä vaan voi liikkua XD Pitäisi myös laittaa aina nuppineuloilla kiinni, ettei valahda ja sitten on taas se ongelma, että mitkä alusvaatteet tuon kanssa käyvät, ettei olkaimet vilku...

   Nojoo hieman saman olen huomannut :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös