Laukun sisältö ja meikkejä

Sain pyynnön kysymyspostaukseen, että voisinko tehdä laukun sisältö -postauksen. Mulla oli laukku ja kamera, joten eikun toteuttamaan.Laukussa oli tällä kertaa hanskat, DNKY-lompakko, avaimet, korvikset, Pirkka-huulirasva, Rimmelin huulikiilo, peitevoide, silmälasit ja Gucci Guilty Intense -hajuvesi. Itse asiassa siellä oli myös läppäri, mutta unohdin kuvata sen.
Nämä seuraavissa kuvissa näkyvät tuotteet olivat myös laukussa, koska ostin ne juuri. Huomatkaa, että en tuhlaa kalliisiin lakkoihin, vaan luotan halpamerkkeihin. En ole ikinä havainnut markettilakoissa suuria eroja, joten valitsen aina halvinta saatavilla olevaa.

Ja koska sain eilen Sulo-chinchillasta hieman käteistä, niin sain aikaiseksi hankkia uusia meikkejä. Meikkeihinkään en oikeastaan koskaan juuri panosta, vaan yritän valita edullisia. Nyt kävin Sokos Emotionissa ostamassa myyjän suosittelemaa meikkivoidetta, joten odotukset ovat aika korkealla. Halusin halvan (alle 20 €), mutta jotenkuten peittävän meikkivoiteen ja tällaista hän suositteli. Jos väri ei sovi, tai tuote ei peitä tarpeeksi, niin sitten olen pettynyt.
Tänään olisi pitkästä aikaa tiedossa partyparty-meininkiä illaksi. Uudet meikit pääsevät heti testiin, mutta matikankokeeseen luku jää nyt aika vähiin... Hyi mua.

t. Enni

Kommentit

 1. Mä käytin joskus aikanaan tuota True Matchiä ja jos oikein muistan se oli ihan hyvää, ei valittamista :) Ompas sulla muuten vähän tavaraa laukussa :D Näkisitpä mun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin eilen sitä ja vaikutti ihan ok:lta, tosin aika vetiseltä. Se ei levittäytynyt hyvin kuitusiveltimellä, mutta sormin ja meikkisienen avulla ihan hyvin. Värikin näytti ihan oikealta. :)

   Vaihtelin laukkua aika monta kertaa viime päivien aikana, niin aina jää jotain tavaroita edelliseen ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös