Kotitekoiset ripset

Tein itselleni pitkästä aikaa ripset tuossa pari päivää sitten. Lähinnä tarkoituksena oli vaan yrittää saada itselle viikonlopuksi räpsyttimet ja saada käytettyä vanha ripsipaketti, mutta katson nyt kauanko nämä pysyvät kiinni. Mulla oli siis vajaa ripsitupsupaketti ja hieman kuivahtanut ja huventunut liima, joten projekti jäi vähän kesken. Ostan uusia ripsiä ensi viikolla, mutta liimaa mulla on ennestään toisella paikkakunnalla.Testasin tehdä näitä ensimmäistä kertaa yksittäisillä ripsillä. En siis käyttänyt sellaisilla tupsuja, joita olen aiemmin ripsiini kiinnittänyt. Aika rasittavaa puuhaa oli tuo ripsien kiinnittäminen ainakin vasempaan silmään, enkä saanut tuota liimaa ripsiin tarpeeksi. Osa pidennyksistä irtosikin reunoista heti illalla, mutta yritän laittaa ne parin päivän päästä uudestaan paremmin kiinni. Jos siis nämä loputkaan pysyvät siihen asti. No harjoittelu tekee mestarin...

Jos ostan näitä ripsiä lisää, niin yritän välttää noiden maksimimittaisten käyttöä. Saa paljon luonnollisemmat ripset, kun ei laita niitä täyspitkiä ainakaan paljoa. Ja mahtuu sitten silmälasitkin päähän.

t. Enni

Ps. Kiitos kaikille kysymyksen jättäneille ihmisille! Jos haluatte, niin vielä ehtii laittaa uusia kysymyksiä ennen kuin vastaan niihin!

Kommentit

Lue myös