Joku blondi

Blondi tuli takaisin taloon, eli nyt mulla ei virallisesti sitten ole niitä aivoja. Oikeastaan säikähdin omakuvaani koulun naistenhuoneen peileissä tänään, koska siellä on aika paljon parempi valaistus kuin kotonani. En edes tajunnut, että tämä vaaleni kertaheitolla asteen jos useammankin. Onneksi vaihtelu virkistää ja tummempaan pääsee aina helposti takaisin.


Olen hyvin jäljessä sen kysymyspostauksen kanssa! :) Aloitin tänään eräänlaisen Lumene Natural Code -kyselyjakson. Onko joku muu päässyt osallistumaan noihin Lumenen kampanjoihin? Eli olemalla aktiivinen tietyn jakson aikana (osallistumalla keskusteluihin ja vastaamalla kyselyihin) sieltä pitäisi tulla joku tuotepalkintopaketti kotiin. Luulin jo täyttäneeni kaikki vaadittavat kohdat, mutta ainakaan vielä raportti ei ollut päivittynyt tekemieni tehtävien lukumäärän suhteen...

t. Enni

Kommentit

 1. Musta sulle sopii paremmin blondit ko tummemmat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen sikäli sun kanssa samaa mieltä, mutta sitten siinä värissä pitää olla myös eri sävyjä. En tiedä mitä mieltä olet, mutta itse näen parhaana värinä ikinä päässäni vuoden 2009 kuvien kaltaiset värit (katso linkki). Tai tuollaiseen yritän aina pyrkiä, mutta ylläpito on vaikeinta. Siis vaalea päältä, tummalla tyvellä ja tummalla alaosalla.

   http://4.bp.blogspot.com/-T-meguLQR0I/TelS0hWNBKI/AAAAAAAAAu8/ur0smDOb4ZY/s1600/2009+kesa.jpg

   Poista
  2. http://enninkengissa.blogspot.com/2011/06/tule-hyva-tukka-ala-tule-paha-tukka.html tuossa postaus.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös