Hiustenpidennysten teko part 2: Klipsipidennykset

Hiusprojekti sai jatkoa toissapäivänä, kun kiinnitin klipsit ompelemalla ne suoraan hiusnauhaan. Tämän lisäksi hain vielä maksimaalista tuuheutta, joten kiinnitin micro ring -tekniikalla sinettejä hiusnauhaan. Varsinaiset kotitekoiset "tein itse, säästin" -pidennykset... :D
"Micro ring loop" -tekniikka toimii näin: Otetaan pieni hiussuortuva ja vedetään se virkkuukoukulla (tai siihen tarkoitetulla työkalulla) pienen metallirinkulan läpi. Pujotetaan rinkulaan myös hiussinetti ja puristetaan kiinni pihdeillä. Kiinnitin sinettejä hieman eri tasoihin, jotta ne eivät olisi ihan limittäin. Kiinnitin yhteensä 20 sinettiä hiusnauhaan ja sain tällä tavalla muutaman sentin lisäpituutta ja runsaasti enemmän tuuheutta pidennyksilleni.

Tämä on lopputulos! Aika muhkea tukka... :D Nuo pienet hapsut, jotka pilkottavat latvoista, ovat niitä sinettejä. Muutoin hiusnauha on aika huomaamaton, mutta vaikuttaa aika paljon hiusten paksuuteen.

Jos joku miettii itselleen väliaikaisia pidennyksiä, niin tuo hiusnauha on kyllä todella hyvä ja edullinen. Moni ystäväni on hankkinut sellaisen itselleen.

t. Enni

Kommentit

Lue myös