Fujifilm Instax Mini 50S

Tuli ihan älytön houkutus nykyajan digitaalisiin instant-kameroihin, jotka siis itsessään tulostavat halutut kuvat paperiversioiksi. Vaikka itse asiassa näin jo vuodenvaihteessa ohjelman, jossa muistaakseni juuri tätä kameraa verrattiin vanhaan polaroid-kameraan, niin mielenkiinto heräsi vasta nyt.

Nyt kuitenkin Fujifilmin Instax Mini 50S -kameran myynti Suomessa alkaa pian.Olen kyllä sen sortin ihmisiä, jotka eivät jaksa tulostella digikuviaan talteen, joten en tiedä jaksaisinko ikinä järjestellä näitäkään tulostettavia kuvia mihinkään. Kuitenkin mm. Ifolorin ja vastaavien tarjoamat kuvakirjat sen sijaan ovat yllättävän hyviä mun mielestä ja varmaan sellaisia jaksankin suunnitella ja taittaa vielä monesta lomasta.

No mutta, himo instant-kameraan tuli silti.

t. Enni

Kommentit

 1. koska toi myynti alkaa? ja missä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tarkalleen päivää, milloin kameran voi ostaa. :( Ainakin Helsingissä olevaan My O My -liikkeeseen pitäisi niitä tulla myyntiin. Kyselemällä liikkeestä varmaan selviää, että milloin. :)

   Poista
 2. Oletko saanut selville missä muualla tätä kameraa myydään kun kauhee hinku ois saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä muita kohteita. Eiköhän tuota jostain ulkomailta voisi tilata, jos googlen kautta hakeepi....? Mmmh

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös