Brown

Hymy on herkässä, koska katsokaa mitä mä löysin kirpparilta. Näin ihanat ruskeat nahkasaappaat! Kuinkakohan kauan on tullut oikein etsinyt kunnollisia nahkaisia saappaita ja nyt nämä löytyivät vitosella? Poikkesin kuitenkin mukaavuusalueelta, koska hankin kokoelmaani ensimmäiset ruskeat kengät mustien sijaan (jos mukaan ei lasketa niitä mummin ruskeita vintagekorkkareita).

Takki: Zara / housut: JC / paita: Pull&Bear/ kengät: Kirppis / laukku CK Calvin Klein / huivi: Lindex


Olen niin tyytyväinen näihin. Niillä ei oikeastaan oltu edes kävelty, koska pohjat näyttivät olevan lähes koskemattomat. Ja noi silmälasit. Mitähän niistäkin vielä sanoisin? IHANAT, hyvät ja halvat. Olikin ilmeisesti onni olla kaitakasvo, koska alehyllyn pokat sopivat.


Pikkuinen Sulo haetaan huomenna muuten uuteen kotiin. Yllättävän paljon siitä lopulta tuli kyselyjä, mutta nopein sai tällä kertaa varattua poikasen. Pieni ikävä varmasti jää, mutta toisaalta en olisi sitä voinut itselläni pitää ja olin jo alusta lähtien varautunut siihen, että etsin poikaselle oman kodin. Nyt pitää vain toivoa, että Sulo saa itselleen hyvän ja pitkäaikaisen kodin.

Joten pitemmittä puheitta, hyvää pääsiäislomaa! Aloitan taas sen perus lomalukemisen matikankokeeseen...

t. Enni

Kommentit

  1. Aika hyvän löydön teit ! Välillä sitä onnistaa todella hyvin, kirpikset on kivoja kun koskaan ei tiedä mitä tulee eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Aika harvoin kyllä löydän kirppiksiltä mitään, koska katson aika tarkkaan mitä ostan. Mutta sitten joskus kun eteen tulee sellainen, mitä on etsinyt kauan, niin ei voi olla kuin innoissaan. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös