Sinne ja takaisin

Se virallinen asia oikeastaan kiteytyy tuohon viimeiseen kuvaan, sillä sain nimittäin Hobitin luettua. Nyt odotellaan vielä sitä leffaversiota, joka taitaa kyllä olla mielestäni yksi vuoden odotetuimpia elokuvia (yhden toisen nimeltämainitsemattoman lisäksi).

Ennen tuota Hobittia sain luettua loppuun Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä -kirjan, joka ei (harmi) kyllä ihan muuttanut elämääni. Tai no päälimmäisenä mieleen jäi se, että jos lihoaa, niin sitten ostetaan uudet farkut! Itse asiassa eniten kirjassa kiehtoi meditointi. Uskallan ehkä paljastaa, että yritin kirjan innoittamana meditoida yhtenä päivänä. Ei se kuitenkaan tällaiselle ehh levottomalle sielulle oikein sopinut, koska milloin nenää kutitti tai takalisto alkoi kokea puutumisen merkkejä. Tuollainen vaatii paljon harjoittelua.Niin kuin Hobitissa suojaudutaan haarniskoilla, on paidassani myöskin shoulderit.


Ja sitten vielä Sulouutisia! Pikkuinen on nyt varattu. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Mä sain ton Eat Pray Loven toissa jouluna lahjaks, sain luettua sen Eat-osion (rakastan Italiaa, varmaan siks :D) ehkäpä viikossa, sit se jotenki jäi ja nyt en ookaan vuoteen koskenu tohon kirjaan. Hyvä ku muistutit, voisin lukasta sen loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Italiaosio olikin aika hauska! :D Oli se loppujen lopuksi ihan hyvä kirja, mutta ei ehkä mun mielestä kyllä niiden kaikkien hehkutusten arvoinen. Se Intiaosio ja meditointi tuntui aluksi todella puuduttavalta, mutta jäin kyllä koukkuun vähän ajan päästä :D

   Poista
 2. Sulla on tosi ihanat hiukset! Niin värin kuin pituudenkin puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamppukasa, mutta kiitos! :D Pituus on kyllä kieltämättä kiva, pitäisi vaan käydä vähän siistimässä kampaajalla. Ja väri saa vaaleta kesää kohden :)

   Poista
 3. Ei miten kiva paita, kaikessa yksinkertaisuudessaan mut just noi shoulderit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä tekevät siitä onneksi hieman erikoisemman, ettei ihan tylsä ole :D Mulla on jonkinsortin pukeutumisinspispula, (koska esim ei oo rahaa ostaa uusia vaatteita), niin täytyy koittaa keksiä jotain variaatioita vanhoista, kirppiskuorman välttäneistä ja jäljelle jääneistä vaatteista. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös