Hyvä, ihana, minä

Ihana Hansi antoi mulle blogitunnustuksen. Kiitän ja kumarran!

Olen ehkä tehnyt vastaavan haasteen aikaisemminkin, mutta ei se mitään. Kerrotaan uusia asioita.

Säännöt menee näin: 

1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti tunnustuksen sinulle
 2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
 3. Lahjoita tämä award 15:lle muulle blogille/bloggaajalle1. Olen aina väärässä, tosin tietyin rajoittein. Olen väärässä aina sellaisissa tilanteissa, jotka menevät jotenkin näin: "Arvaa kumpi?" Sekään logiikka ei toimi, että päätän ensin kumman valitsen ja vaihdan sen. Sekin on silloin aina väärin.

2. En voi sietää matemaattisia aineita, mutta jostain syystä opiskelen alaa.

3. Voisin syödä salmiakkia loputtomasti. Lemppareita ovat autonrenkaat, liigasalmiakit ja salmiakkiputkilot (näitä ei saa enää mistään).

4. Haaveilen pitkästä lomasta tai muutosta ulkomaille (ja nimenomaan Espanjaan).


5. Pidän musikaaleista ja yritän myös valistaa niiden hienoutta läheisilleni. Seuraavaksi pitäisi houkutella muut katsomaan klassikot The Sound of Music ja Dancer in the Dark. Ihan lemppareita ovat tietysti edellä mainitut mukaanlukien Grease, Mouling Rouge ja Chicago.


6. Katsoin lapsena Lady Oscar -nimistä animaatiota ja musta tuli Marie-Antoinette -fani. Tästä johtuen mietin joskus, että olisin halunnut elää 1700-luvulla ja tietysti Versaillesissa.


7. Poden huonoa omaatuntoa päiväunista. Se tunne, kun heräät illalla kahdeksalta ja tajuat, että olet juuri menettänyt esim. tunnin elämästäsi. Älytöntä joo, mutta en tiedä miksi ajattelen niin.

Ja sitten se mukavin osuus! Kukahan haastetta ei olisi vielä saanut? Olen taas tylsä, joten päätän haastaa kaikki halukkaat! Linkatkaa vastauksenne sitten mulle. ;)

t. Enni

Kommentit

  1. Päikkärit, sama juttu :D Ja ihan tyhmää ajattelua mut en voi sille mitään. Espanjaankin voisin muuttaa. Niin ja matemaattiset aineet on kamalia mut empä mä niistä mitään tajuakkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, en oikein ymmärrä sitä, mutta sellainen olo siitä tulee! :D Haha, mulla on kyllä vähän sama, matikka ja fysiikka, kunhan läpi pääsee...

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös