Hampaidenvalkaisugeeli ja Chow Mein wokki

Nyt on taas yksi asia pois päiväjärjestyksestä. Kävin tänään hammashoidossa ja sain kotiinvietäviksi paljon kaikkea kivaa. Ehkä mukavin juttu oli NiteWhite ACP Turbo 6 % -valkaisugeeli. Koska hampaat on nyt hoidettu, eikä mitään jatkotoimenpiteitä vaadittu, pääsen toivottavasti testaamaan ainetta ihan pian. Mulla on kauheita muistikuvia viime kerrasta, kun edellinen aine vihloi alahampaita aika paljon vielä seuraavanakin päivänä, mutta tämän saamani tuotteen pitäisi olla vihlontaa vähentävää. Mielenkiinnolla siis odotan!

Luin, että tuoteessa on käytetty eri valkaisuainetta kuin aiemmin käyttämässäni 15 % valkaisugeelissä, joten siksi tuo prosentti on aika paljon pienempi. Tämä NiteWhite Turbo -valkaisugeeli voi lukemani mukaan tosin tuottaa saman valkaisutuloksen vain kolmessa päivässä, kun esim. karbamidiperoksidituotteella (huh, meniköhän oikein?) se kestäisi 7-10 päivää. Eli saamani aine on noin 50-70 % tehokkaampaa kuin aiemmin käyttämäni, mikäli ymmärsin oikein.Tällaisia muita testereitä ja tarvikkeita sain mukaani.
Kotona kokkasin lempiruokaani, eli yritin tehdä variaatiota Espanjassa maistamastani Mr Noodles -ravintolan nuudelista. Keitin nuudelit ja paistoin kanat sekä vihannekset pannulla. Tämän jälkeen sekoitin nuudelit kasvisten ja kanan sekaan ja kaadoin vielä mukaan Wok'n roll Chow Mein -kastiketta. Tällä kertaa maku oli taas aika lähellä sitä ravintolassa maistamaani, mutta tämän lähemmäs en enää edes taida päästä. Joka tapauksessa tuli oikein hyvän makuista!t. Enni

Kommentit

 1. Toi Chow Mein -kastike on kyllä todella hyvää, usein tulee tehtyä wokkia siitä tosin ilman nuudelia täällä mutta kuitenkin. Niin ja loraus kookosmaitoa vielä sekaan niin NAM !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hyvää! Yleensä mäkin teen wokkia karpimpana, mutta nyt repäsin :)

   Poista
 2. Onko toiminu toi valkasuaine?:)


  http://maaritfakeasmile.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nämä suuhygienistien ja hammaslääkäreiden myytävät aineet toimivat aina. Nyt on vaan tullut raja vastaan, ettei pysty vaalentaa hampaita enempää, ilmeisesti ovat jo aika vaaleat ja sitten toisaalta pitkäaikainen käyttö aiheuttaa vihlontaa mulle. :)

   Mutta siis kun ensimmäisen kerran vaalensin hampaitani (aine oli eri merkkiä), niin viikossa mun hampaat vaaleni varmaan jotain 6-7 astetta.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös