Black

Tarkkasilmäiset huomaavat hiusvärimuutoksen. Adios juurikasvu! Tämä on nyt vähän tummempi ja kylmempi sävy kuin aiemmin, mutta näistä kuvista ei kyllä huomaa mitään eroa. Luonnonvalossa näyttää siis ihan samalta, mutta sisällä peilistä katselee takaisin oudonnäköinen harmaapää! Päivän nassu oli kuitenkin aika simppeli ilman kummempia kikkailuja.
Ja elämä hymyilee taas kun on pussillinen lempparisalmiakkia käden ulottuvilla. Kannatti mennä Tampereelle asti näiden takia. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oi mistä Tampereelta noita salmiakkeja saa? Ne on mahtavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkimerestä. Ne on parhaita! Ja niitä ei myydä melkein missään.

   Poista
  2. Voi vitsi pitääpä ens kerralla Tampereella ollessa käydä ostaan! :) Nuo on niin herkkuja eikä ainakaan Rovaniemellä oo kävelly vastaan moneen vuoteen! :(

   Poista
  3. Ne on sieltä välillä loppu, mutta nyt on kyllä joka kerta löytynyt viimeisen 3kk aikana, kun siellä on tullut noin 3vk välein käytyä. Mutta joo, ei noita monesta paikasta löydä. Aikoinaan Lahdessa myytiin ja joskus myös Järvenpäässä. Sittemmin Tampere on ainut paikka, josta niitä olen löytänyt. Ja voi kuule miten olenkaan metsästänyt niitä! :DDD Salmiakin takia sitä tekee kummia juttuja...

   Poista
 2. Oijoi, salmiakkia! Nousi vesi kiellelle tuosta kuvasta. Herkkulakko meinaa loppua ennen kuin kunnolla alkoikaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Noi on kyllä ihan parhaita salmiakkeja ikinä! Mä en pidä herkkulakkoja, kun yritän pysyä niissä karkkipäivissä hihi.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös