Valoa tunnelin päässä - MAX&Co

Onko olemassa sittenkin vastaus mun kehyspulaan? Ehkä! Kävin (taas) silmälasikaupoilla ja sovitin nyt jo toistamiseen MAX&Co. -merkin kehyksiä, jotka yllättäen taas sopivatkin aika hyvin kaitakasvoilleni. Viimeksi ainut mutta oli kehysten väri, mutta nyt voisin jopa hyväksyttää nämä uudet kokeilemani vaalean pinkit kehykset. Myyjä tosin kertoi, että liikkeeseen on tulossa lähiaikoina myös paljon uusia kehyksiä juurikin tältä merkiltä, joten taidan jäädä odottelemaan vielä hetken.

Mikä Max&Co. siis on? Tässä suora lainaus Synsamin nettisivuilta:

"Max & Co. on italialaisen Max Mara Fashion Groupin 1986 perustettu vapaampi nuorisolinja. Se on merkki, joka on suunnattu nuorille, luoville ja muotitietoisille naisille, jotka hakevat persoonallista tyyliä. - - Ne ovat erityisen sopivia pienille kasvoille, joille suuret kehykset eivät sovi."Vähän kissamaisia osa? Näissä kehyksissä eniten viehättää se, että ne ovat aika siroja. Jos löydän kehykset vaalean ruskeina/beigeinä, niin se olisi täyskymppi. Tummat saattavat näyttää liian raskailta kasvoillani ja kirkkaiden värien kanssa on aina hieman mietittävä myös asua. Pitää nyt siis vaan sovitella ja toivoa parasta. Enköhän mä jossain vaiheessa uudet silmälasit itselleni löydä.

t. Enni

Kuvat: täältä, täältä, & täältä

Kommentit

 1. Sä oot ihailtavan kärsivällinen tän silmälasi asian kanssa, mä olisin varmaan jo ostanut paritkin vika ostokset ja joutunut vinguttamaan luottokorttia loppuenlopuksi et saisisn ne oikeesti kivat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en nyt kyllä menisi ihan niin sanomaan... Kyllä itteä aika paljon harmittaa, ettei sopivia vaan löydy. :D Yhtenä päivänä jotkut kehykset näyttävätkin hyvältä ja kun seuraavana päivänä menee testaamaan uudestaa, niin eivät taas sovi yhtään. Ja ehkä vikaostoksiin vaikuttaa se, että ei ole vielä tullut oikeasti yhtään varteenotettavaa vaihtoehtoa vastaan (siis nämä joista kirjoitin, osoittautuivat sittenkin ehkä liian suuriksi...) Mutta odottelen niitä uusia malleja, joita liikkeeseen kohta tulee. Niiden pitäisi ehkä olla vielä kapeampia.

   Niin, no ehkä tämä kärsivällisyys siis on ihan hyvästäkin..

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös