Talvipäivä

Tekee ihan hirveästi mieli päästä vielä jonnekkin alennusmyynteihin, jos niitä nyt enää edes on. Haluaisin lähteä vaikka Tallinnaan talvilomallani, mutta samalla kannatan kyllä rahan säästämistäkin. Tarvitsisin silti uusia farkkuja. Saisinpa jostain töitä...

Takki: H&M / Hattu: Seppälä / Kaulahuivi: Lindex/ Laukku: Stradivarius / Kengät: Dunnes Stores

Näillä mennään taas. Jospa kohta voisi lakinkin vaihtaa jo johonkin hieman kevyempään päähineeseen.

t. Enni

Kommentit

 1. Voi miten söpö toi sun lakki on.

  VastaaPoista
 2. Toi sun hattu on kyllä super ihana ! Mut joo, kaikki alkaa kyllästyttämään ainakin tialpäisesti jos joutuu olosuhteiden pakosta käyttämään koko ajan. Mulla on nyt ihan mieletön tympiintyminen mun untuvatakkiin ja talvisaappaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo niin alkaa! Mulla olis hirvee kasa pantoja, joita haluaisin alkaa pitää (tai ainaki yrittää opetella käyttämään niitä), mutta hyvä laittaa sellanen päähän, kun tuolla on jotain -20 astetta.

   Poista
 3. heii oo kiltti ja opasta mua :) kun mä uutena bloggaajana haluisin et mun etusivulla ois noita postauksia enemmän kuin vain se uusi.mä en tajuu et miten se laitetaan ja mistä niin , et saa sillee monta monta juttua ja päivää siihen etusivulle et vois vain skrollailla alaspäin ..neuvokaa tietämätöntä :)kiitos jo etukäteen sille ketä jelppaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetuksista saa säädettyä montako päivitystä näkyy yhdellä sivulla. Ainakin itse olen sen säätänyt kai seitsemään. En juuri nyt muista mistä sen kohdan löysin, mutta eiköhän pienellä etsimisellä löydy. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös