Sunnuntai

Tuntuu, että nyt on ihan hirveän vaikeaa saada tekstiä aikaan. En tiedä sitten, johtuuko se tästä viikonlopusta, vai olisko sitä jo uuden loman tarpeessa (johan tässä on kuukausi ollut koulua....) Kaksi viikkoa olisi kuitenkin vielä kestettävä ja sitten on taas loma. Huh, onpa rankkaa.

Kävin tänään elokuvissa katsomassa MI4 ja olihan se ...no sellainen. En oikein osaa sanoa siitä mitään nyt. Kaiken lisäksi tajusin juuri, että multa meni ohi tämänpäiväinen laskiaissunnuntai! Vai oliko se tänään? Jäi nyt kuitenkin pullat syömättä.
Koska aivotoimintaa vaativa kirjoittaminen ei nyt oikein luonnistu, niin ajattelin laittaa tähän kasan kuvia. Ei näissäkään kyllä ollut sen suurempaa tarkoitusta... Päärynäkuvalla sen sijaan oli.

Olen allerginen vähän kaikille hedelmille, mutta jostain syystä voinkin nyt syödä päärynää. Tämän lisäksi olen ensimmäistä kertaa onnistunut syömään mm. omenaa ja kiiviä ilman, että koko suu turpoaa. Jossain vaiheessa pitää vielä testata persikka ja nektariini, josko olisin yhtä onnekas niiden suhteen.

Loppuyhteenveto: Olen vieläkin viikonloppufiiliksissä. Onneksi huominen on vielä vapaata, joten tämä ilta on vähän kuin lauantai mulle.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille,

Enni

Kommentit

 1. Hienoja kuvia. :) Musta on ihan kiva katsella välillä pelkkiä kuvasarjojakin, ei aina tarvitse pitkiä tarinoita. :)

  Ite tykkäsin uudesta MI:stä kovastikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kun välillä on saanut palautetta siitä, että tekstiä olisi liian vähän ja tällä viikolla varsinkin on ollut ulosanti aika saamatonta! :D

   Sen MI:n juoni oli mulle ehkä vähän olematon, mutta muuten se oli munkin mielestä hyvä. Niinkun enemmän positiivista mielikuvaa jäi kuin negatiivista:D

   Poista
 2. ''Olen allerginen vähän kaikille hedelmille, mutta jostain syystä voinkin nyt syödä päärynää. Tämän lisäksi olen ensimmäistä kertaa onnistunut syömään mm. omenaa ja kiiviä ilman, että koko suu turpoaa. Jossain vaiheessa pitää vielä testata persikka ja nektariini, josko olisin yhtä onnekas niiden suhteen.''

  Kuule kaimaseni! Lisäksi että meillä on sama nimi niin allergiatkin kuulostaa hyvin tutuilta! Jos ollaan oikein sielunsiskoja, niin uskaltaisinko miekin maistaa jo päärynää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä! :D Ihanaa toisaalta, ettei ole ainut tällaisen ongelman edessä. ;D Kannattaa aloittaa varovasti testaamalla. Mutta oli kyllä todella yllättävää, että pystyi syömään näitä hedelmiä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös