Se tulee joka vuosi...

Niin mikä? Ajoittainen prätkäkuume, huoh... Tämä on taas niin off-topicia, että olin lähellä jättää kokonaan julkaisematta. Menköön nyt.

Puhuin kuitenkin siskoni kanssa autokoulusta ja jotenkin ajatukseni päätyivät omaan piikkikouluaikaani. Joka tapauksessa muistan hyvin, kun hetken aikaa viime keväänä haaveilin moottoripyörän hankkimisesta. Suoraan sanottuna taidan kyllä olla liian mukavuudenhaluinen siihen hommaan, sillä jos sataa, valitsen todennäköisesti auton. On silti hauskaa ajatella, että millaista olisikaan taas ajaa kaksipyöräisellä. Varsinkin kun viime kerrasta on jo niin kauan aikaa, ja (hyvänen aika) saisin lain mukaan ajaa jo ihan millaista moottoripyörää tahansa.


Jännä juttu silti, että vaikken olekaan ajanut ikuisuuksiin, niin tuntuu, ettei taito ole silti unohtunut. Sama on varmaan esim. polkupyöränkin kanssa, kerran opittu ei helposti unohdu. Todellisuudessa mulla ei kuitenkaan ole taloudellisesti varaa mihinkään tällaiseen ainakaan tällä hetkellä, mutta haaveiluhan ei ole kiellettyä. Mitenkäs te muuten, onko siellä lukijoissa muita A-kortillisia?

t. Enni

Kuva: täältä

Kommentit

Lue myös