Pitkä viikonloppu Tampereella

Tulipas vietettyä pitkästä aikaa ihana ja vähän pidennettyä viikonloppu Tampereella. Mä en jostain syystä tykännyt asua Tampereella silloin kun siellä asuin, mutta ehkä siihen vaikutti opiskelupaikan puute ja se, ettei tuntenut sieltä oikeastaan ketään. Nyt olen taas alkanut pitää tuosta kaupungista. Parhainta (tai pahinta) siellä on kyllä ne kaupat. Kieltämättä nämä viikonloput ovat aina hieman vaarallisia, kun on kaikki vaatekaupat täynnä houkutuksia...

Tässä siis joku sata kuvaa, olisin ehkä voinut jakaa kahteenkin postaukseen. Mutta pääsinpäs pitkästä aikaa valokuvaamaan jotain.

Kävin viikonlopun aikana läpi kaikki siellä olevat tavarani ja laitoin noin puolet tavaroista odottamaan kirppistä. Löysin myös monta paria unohtuneita korvakoruja, jotka ajattelin ottaa uudelleenkäyttöön. Nämä riippukorvakorut taisivat nousta taas ihan ykkösiksi.

Siellä ne insinöörit aattelee, että pitäs nuo lumet ehkä tiputtaa katoilta. Ihan hyvä idea! Näin siis viime viikonloppuna Tampereella. Onneksi ei ole enää pitkää aikaa, kun pääsee taas takaisin.

t. Enni 

P.s. Tää insinöörinalku pääs tänää paikallisuutisiin telkkariin jeij! :D

Kommentit

 1. Ihana neule ja takki. :)

  Hienoja kuvia oot ottanut - huomaa, että on panostettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos! :D Olisin voinut ostaa tuon neuleen kaikissa väreissä:)

   Poista
 2. Just parhaita tällaiset kuvapläjäykset,hyvä määrä yhteen postaukseen. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei se sitten lopulta näyttänytkään, että olisi tullut liikaa kuvia! :D Kiitos paljon :)

   Poista
 3. Vitsit kun sulla on aina niin ihania kuvia. :) Noi lukot on kyllä ihan parhaita. Sillei tavallaan ällöttäviä ja siirappisia, mutta silti kauhean suloisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin ovat! :D Respectit niille, jotka tuollaiset uskaltavat laittaa, itse en tiedä tohtisinko... :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös