Mysteerikoru

Leikin vähän kameralla ja salamalla ja uskalsin lisätä myös pari vähän epäonnistunuttakin kuvaa sekaan. Kuvasin kuitenkin mun uusinta mysteerikorua, jonka ostin Pull&Bearista. Mysteerikoru siksi, että ainakaan minä en tiedä mikä se on, mutta se siitä tekeekin mielenkiintoisen. Ajattelin ensiksi, että se olisi lävistyskoru, mutta ei ehkä kuitenkaan.

Olen niin huono ostamaan koruja, en tiedä miksi. Haluaisin juuri tällaisia metallisia pitkäketjuisia ja yksinkertaisia kaulakoruja, ehkä jopa hieman maskuliinisia. Törmään sellaisiin harvoin, enkä jotenkin kaupassa osaa edes etsiä niitä. On kyllä yksi paikka, jonka valikoiman tarkastan aina. Nimittäin H&M:n miesten koruosasto.

Onneksi kuitenkin löysin tämän. Mutta mikä se on?

t. Enni

Kommentit

 1. Ihanan persoonallinen, onnea löydöstä ,) minusta se näyttää joltain jonkun osan alkuperäiseltä pidikkeeltä, jota on "tuunattu" sitten koruksi. Useinhan ns. massakorujen valmistajat tekevät myös esim. laukkuja, vöitä jne. joista saattaa jäädä näihin tarkoituksiin epäsopivia osia, näistä loihditaan sitten jotain muuta, uniikkia ja makeaa.

  VastaaPoista
 2. Hmm tosiaankin mysteerikoru, en ainakaan äkkiseltään keksi mikä se voisi olla :D

  VastaaPoista
 3. Domi: Niin miksei. Pitäisi varmaan itsekin alkaa kehitellä tuollasia, jos vaan sopivia ketjuja sattuisi löytämään. :) Kiitos!

  KIS: Haha. Mä en kans keksi :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös