Kynsitarrat ja Rimmel Match Perfection 2 in 1

Olen flunssassa. Tyypillistä näin viikonlopun alkaessa...

Laitetaan pari juttua kuitenkin Espanjan tuomisista. Väkertelin tässä yksi päivä kynsitarrojen kanssa, jotka ostin Fuengirolasta. Niillä saa aika nätit kynnet helposti. Yksi kerros lakkaa alle ja tarra kiinni kynteen. Laitetaan vielä uusi lakkakerros, joka sinetöi tarran ja pitää kynnen hyvänä muutamasta päivästä eteepäin. Aika helppoa siis. Tuo kynsitarra-arkki maksoi muistaakseni 80 senttiä kiinakaupasta.

Samalta reissulta (tosin ihan paikallisesta ruokakaupasta Mercadonasta) tarttui mukaan Rimmelin Match Perfection 2 in 1 peite- ja korostusväri. Katselin pitkään kaupoista hyvää valokynää itselleni ja sitten näin tämän. Tuote oli siis samanaikaisesti valokynä ja peiteväri, mutta maksoi vain neljä euroa.

Katselin huvikseen täällä Suomessa tämän saman tuotteen hintaa, niin näytti olevan noin 12 euroa. Hassua, sillä yleensä Espanjassa meikit eivät ole yhtään halvempia. Ehkä Mercadonasta saa sitten ainakin Rimmeliä normaalia edullisemmin, sillä ostin kesälläkin Rimmelin tuotteen Vinyl Max -huulikiillon muistaakseni kuudella eurolla. Tietysti kiinakaupasta saa meikkipussillisen tavaraa alle kympillä, mutta eivät ne kyllä kovin laadukkaita ole...

Sisareni vielä muistutti, että Mercadona ilmeisesti on aika halpa kauppa meikkien hankintaan, sillä esim. Maybellinen Dream Matte Mousse maksaa siellä kuusi euroa, kun muissa kaupoissa lähemmän 15 euroa.Yritän nyt parannella itseäni... Lohdukseni lähdenkin hakemaan karkkipäivän salmiakit itselleni nyt heti, kun vielä maistan jotain. Hyvää viikonloppua!

t. Enni

Kommentit

Lue myös