Kirppiskamoja

Ja niin on taas tyhjennetty puolet yhdestä vaatekaapista. Kävin illalla läpi vanhoja vaatteitani, joita en jostain syystä vielä viime keväänä uskaltanut laittaa kirpputorille. Tein kuitenkin itseni kanssa sopimuksen, että jos vaatetta ei ole tullut käytettyä viimeisen puolen vuoden aikana, niin se on automaattisesti kirppiskamaa.

Oli siellä tietysti vaatteita, joista en millään viitsisi luopua, mutta onneksi tässä on vielä harkinta-aikaa. Otan pöydän vasta kun kesäloma alkaa, eli joskus toukokuun alussa.Ensimmäisen kuvan mustaa mekkoa ei ole vielä koskaan pidetty, koska sen yläosa on jotenkin niin hankala. Muuten mekko olisi varmasti ollut käytössä useinkin.

Sain lahjaksi yllä olevassa kuvassa näkyvän Espritin valkoisen paidan (harmaalla kuvioilla). Merkki ei tästä paidasta tehnyt kovinkaan laadukasta, koska se kutistui noin kolme kokoa ensimmäisessä pesussa. Hinta oli kuitenkin noin kolme kertaa enemmän verrattuna H&M:n vastaaviin, jotka muuten pitävät pesussa kokonsa vielä kolmenkin vuoden käytön jälkeen.
Vähän hymyilytti kun sujahdin näihin allakin näkyviin mekkoihin. Koralli oli aikoinaan suosikkivärini, mutta nyt se on kyllä erittäin no no.Mutta löytyi sieltä sitten onneksi myös unohdettuja vaatekappaleita, kuten nämä farkut. Ja mahtuivatpa vielä päälleni!Eikä vielä ollut pilkkupaidan tai korkeavyötäröisen hameen aika joutaa kirppiskuormaan, sillä ehkä niille tulee vielä käyttöhetkiä. Legginssit kyllä saavat lähteä mäkeen saman tien.

Löytyi sieltä kaapin perältä myös vanhojentanssimekkoni, joka oli tarkoitus laittaa (taas) tänä vuonna vuokralle. Jotenkin ne vanhojentanssipäivät aina tulevat vaan niin yllättäen, etten ehtinyt jättää siitä yhtään ilmoitusta (tänäkään vuonna).

Nyt on kuitenkin jo ainakin viisi pussia kamaa kirpparille, eikä kaikkea ole vieläkään käyty läpi. Seuraavana vuorossa ovat varmaankin kengät...

t. Enni

Kommentit

 1. Voi, noi kirppis hommat on niin vaikeita mulle kun en osaa luopua mistään. Kaapit pursuilee ihan hyviä vaatteita mitä en käytä koskaan ja hyvä jos ikinä olenkaan käyttänyt mut silti ... se vaan on vaikeeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo et oo ainut, tunnen pari joilla on vähän sama homma :D Mulla se ei vaan tuota ongelmia, heitän aika surutta tavaroita pois. Eikä kyllä vielä ole katunut tavaroita, joita olen joskus heittänyt ois. Paitsi ehkä mun Converset, jotka myin ihan liian halvalla! :D

   Poista
 2. Hei minne kirpparille oot viemässä näitä? Pitää olla kärppänä paikalla, noi on kaikki mielettömiä. Mikä on sun vaatekokos noin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vien nämä varmaan toukokuun alussa Järvenpään Eurosetille. Myytävät vaatteet tulevat olemaan kokoa S, M, L ehkä eniten kuitenkin S ja M. Kengät ovat kokoa (38.5)-39 suurin osa!

   Poista
 3. uujee, tämä järvenpääläinen on sitten siellä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös