Hiustuotehimo

Tuskin olen ainoa, joka tuntuu hamstraavan itselleen erilaisia hiustuotteita? Puolustuksena voin sanoa sen, että kaikkia tuotteita käytän ja monia olen jo kuluttanut loppuun. Hankkimieni tuotteiden merkeillä ei ole niin väliä, vaan kokeilen markettituotteita tai kampaamolaatuisia ihan mielelläni. Tilaan tuotteita Feeluniquelta, tuon niitä mukanani Espanjasta, tai noudan ne lähimarketista.

Kun nyt kuvasin näitä, niin mietin, että onko niitä nyt sitten kuitenkaan niin montaa? Ottaen huomioon, että osa tuotteista on ripoteltu kolmeen paikkaan ympäri Suomea. Jos kuitenkin nopeasti lasken montako hiustuotetta omistan, (ja kaikkia ei ole tässä edes kuvattu) niin multa löytyy ainakin kolme muotovaahtoa ja lakkaa, varmaan kuusi hiuksiin jätettävää hoitoainetta/suihketta, silkkitippoja, kaksi eri lämpösuojaa ja lukemattomia shampoo- & hoitoainepulloja. Tämän lisäksi omistan kolme fööniä ja kaksi suoristusrautaa...


Lakkoja tämän naisen huushollista löytyy siis aika paljon. Tähän mennessä ehkä paras ja riittoisin lakka on kuitenkin ollut Klippoteketin. Ostin sen kesällä, eikä se ole vieläkään loppu.Erilaisten hiuksiin jätettävien hoitoaineiden käyttö vaihtelee päivien mukaan. Talvisin käytän paljon Tigin silikonia sisältävää After Party -hoitovoidetta, joka estää hiusten sähköisyyttä ja pitää suoristetut hiukset suorina. Tämän ko. tuotteen käyttöä taas vältän, kun teen suoristusraudalla laineita, koska silloin kihara ei tietenkään pysy yhtä hyvin. 

Käytän hiuksissani lämpösuojaa aina ennen föönaamista tai suoristamista. Mielestäni parhaita ovat olleet Deliplus Stylius Protector Termico -lämpösuoja (loistotuote 3 euroa Mercadonasta, iiihana tuoksu!) ja vastaavasti Giorgin lämpösuoja (noin 5 euroa, Carrefour). Hamstaan hiustuotteita aina Espanjanreissuilta...


Muotovaahtoa käytän yleensä aika paljon (tietysti föönaamisen yhteydessä). Muotovaahtojen laaduissa en tosin ikinä ole huomannut hirvittäviä eroja, oli käytössä sitten Garnierin Bamboo -muotovaahto (ei kuvaa), Pirkka muotovaahto, tai yllä näkyvä Hairstorelta tilattu hajusteeton muotovaahto.


Hiuksiani pesen pääosin TREsemmén tuotteilla. Näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, vaikka moni ei ilmeisesti näistä pidäkään. En oikeasti keksi näistä mitään negatiivista huomautettavaa, sillä nämä ovat ihan älyttömän halpoja, hyviä ja riittoisia. En ole edes puolessa vuodessa saanut tuhottua näitä, vaikka käytän ainakin ihan tajuttoman paljon hoitoainetta hiuksiini. Ja huom! Käytössäni ovat shampoo värjätyille hiuksille ja hoitoaine taas erittäin kuiville ja hauraille hiuksille.Luulen vahvasti, että on näistä tuotteista jotain hyötyäkin. Hiukseni ovat yllättävän hyvässä kunnossa siihen nähden, että käsittelen niitä aika paljon. Eniten ne varmaan kärsivät suoristusraudasta, föönaamisesta ja hiustenvärjäyksistä. Näillä tuotteilla hiukseni kuitenkin pysyvät suhteellisen tuuheina ja pehmeinä.

Eikai niitä silti ole liikaa...? :)

t. Enni

Kommentit

 1. EI oo liikaa. Ma diggaan tosta tresemmesta ihan sikana!

  VastaaPoista
 2. Hanna: Hyvä kuulla! ;) Niin, on ne kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 3. Mä oon myös hullu hiustuotteiden hamstraaja, jotenkin uskon että parhaaseen hiusten kuntoon pääsee kun käyttää erilaisia aineita vuorotellen. Niiden eri vaikutusten takia. Ja lisäksi vielä mä en voi olla ostamatta kun nään jotain vaikka tarjouksessa, pitäähän sitä kokeilla kaikkea :D

  VastaaPoista
 4. Milma: Nojoo vähän sama homma se on kyllä mullakin :D Tarjoukset ovat myös pahoja vihollisiani !

  Maiski: Olen niin onnellinen, että ymmärrätte! :D

  VastaaPoista
 5. ootko koskaan kokeillu sassoonin hiustuotteita?mul on juttu sassoonista tuolla blogissa.Kannattaa kokeilla.hei mistä oot ostanu tota klippot.lakkaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole kokeillut! :) Haha pitää katsoa milloin olisi varaa ostaa ja mitä siellä olisi sellaista, joka hinnaltaan kohtaisi vaatimukseni.

   Ostin sen lakan Stockmannilta Helsingistä.

   Poista
 6. okeiii..:)hienon näköinen pullo.no voin sanoo esim jos tykkää kiillosta ni ne kiiltotipat,diamond polish:)..ja se lakka on ihana kevyt ei tahmaa ..mainio kun tukka on auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos, pitää laittaa mietintään :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös