Epäonnistuneet nasut

Tällaista se on kun yrittää yksin kuvata edes jotain asunsa yksityiskohtia noin tonnin painosella kameralla ja yhdellä kädellä. Omistan jalustan, mutta en ole nähnyt sitä viimeiseen kahteen vuoteen... Kaukolaukaisin olisi myös ihan kiva, toivottavasti joskus saisin aikaiseksi tilata sen. Nyt onnistun saamaan kuvia, missä ei ole mitään järkeä, kun pitäisi saada kuvia, missä on järkeä. V-A-I-K-E-A-A!

Tänään oli kuitenkin kauluspaitapäivä, jonka kruunasin yksinkertaisella kaulakorulla. Ulos pukeuduin motolla: "Mitä pörröisempi, sen parempi". Tekoturkikseni eristivät viimaa hyvin, vaikka ulkona olikin lähemmäs -20 astetta pakkasta.

No nyt varmaan ymmärsitte millainen mun kauluspaita oli? Joo anteeksi, yritän saada parempia asukuvia viikonloppuna.

t. Enni

Kommentit

 1. Voi miten hauska juttu! Tulin niin hyvälle tuulelle;) Olen muuten joskus laittanut blogisi omiin suosikkeihini tutoriaalien johdosta. Ne on ihan mielettömän hyviä vinkkejä!!

  VastaaPoista
 2. Business Woman: Haha kiva kuulla! Vähän oli hermot kireellä, kun ei tuosta valokuvauksesta tullut mitään. :D

  Ai olet? Oi kiitos paljon! Yritän kehitellä koko ajan uusia ideoita, että mistä tekisin seuraavan tutoriaalin, mutta jos mielessäsi on jotain ehdotuksia, niin otan niitä mielelläni vastaan.

  VastaaPoista
 3. Moikka Enni!

  Mietin, että ootko koskaan tehnyt sellaista "järkkärillä kuvaaminen for dummies" postausta? :D En ainakaan näin äkkiselteen löytänyt mitään.

  Uskoisin, että tuollaiselle postaukselle olisi kiinnostusta! :) Sun kuvat on meinaa aina niin mielettömiä, että sun vinkkeihin kyllä luottaa!

  VastaaPoista
 4. M: Enpä oo sellaista tehnyt. Meinaat siis varmaan sellaista, että miten järkkärillä saisi parempia kuvia, eikä niinkään ensiaskelia järkkärin kanssa? Järkkäri, kuin mikä tahansakin kamera, vaatii opettelua, mutta on ihan ymmärrettävää, että alkuun kaivataan neuvoja. Voin yrittää väsätä jotain vinkkejä:)

  Kiitos paljon, osakseenhan mun kuvat on tietysti myös jälkikäsittelyn tulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.... Meinaan vähän molempia :) Tai siis, että kertoisit näistä aukoista, ISO-lukemista sun muista. Lähinnä, että miten manuaaliasetuksilla kuvataan.

   Ja siis totta kai kamera vaatii aina opettelua mutta ajattelin vain, että tällainen postaus saattaisi olla monellekin hyödyllinen..

   Poista
  2. :) Okei. Yritän kyhätä jotain! Onhan noita toki netti nyt jo pullollaan, mutta pitää katsoa, miten saisi kaikkea selitettyä yksinkertaisesti. :)

   Vaikka olen kuvannut aika kauan, niin yhtä opettelua se on mullakin välillä. :) Kaikkea pitää vaan kokeilla!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös