Zapatos

Eilen teimme pitkän kävelylenkin Fuengirolan keskustaan ja takaisin Los Pacosiin. Kävelimme rantaa pitkin, mutta siinä kuumuudessa ei jaksanut edes valokuvata. Tapaksille pysähdyttyessä oli hieman viileämpää ja otin kamerankin käyttöön.

Täytyy sanoa, että olen aika pettynyt alennusmyynteihin, koska vaaterekit eivät oikeastaan tarjoile tällä hetkellä mitään mulle. Onneksi löysin kuitenkin kenkiä, joita ehkä eniten juuri nyt Suomessa tarvitsenkin. Sain 40 eurolla kahdet kengät (bootsit ja saappaat), joista toiset ovat mokkaa. Yhdet olivat Dunnes Storesta ja ne mokkaiset Merkalista.Näin Espanjassa me ollaan...Pitäisi kai muuten tuntea hieman huonoa omaatuntoa siitä, että koulua olisi jo huomenna. No ehtiihän sitä myöhemminkin.

t. Enni

Kommentit

 1. En voi sietää noita Suomen lippuja ravintoloiden kyljissä...ja eksotiikka katoaa viimeistään siinä vaiheessa, kun koko menu on käännetty suomeksi...

  Mukavaa reissua ja turha sinne kouluun on kiirehtiä... :D

  VastaaPoista
 2. Minna: Haha no vähän sama täällä. Tuo Suomi-herkkuja teksti on erään kaupan kyljessä, että sikäli ihan ymmärrettävää. Onhan täällä lähistöllä niin paljon vakituisesti asuvia suomalaisia, joten on kai kiva saada Fazerin sinistä silloin tällöin tuolta. ;)

  Mutta vastapäätä kauppaa on ravintola, jossa on pitsakin nimetty Suomen mukaan. :D

  Kiitos, niinpä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös