Vaattehet

Plaza Mayor ei petä. Johan löytyi pari paitaa, joskaan ei ihan sellaisia, joita alunperin suunnittelin. Nyt saa ehkä asukuviakin otettua, nimittäin tällä matkalaukullisella vaihtoehtoiset asut loppuivat jo noin viikko sitten. Ihan valehtelematta pakkasin mukaan vain kahdet housut, kahdet kengät, kaksi neuletta, yhden t-paidan ja mekon. Kuvittelin löytäväni täältä kaiken, mutta eihän se nyt ihan niin mennyt.

Mutta tässä kuitenkin taas pala lomalaisen (herkuttelu)taivasta; appelsiinijäätelöä luonnollisesti appelsiinissa.Ja kuvaan päätyivät vihdoin mun Marokkoreissun ainoat tuliaiset, ihmevoiteet 1 ja 2. Epäilys tuotteiden tehosta on suuri, mutta ainakin tuli tuettua turismia.Väkisinkin alkavat ajatukset olla siellä koulussa, kun oikeastihan siellä pitäisi jo olla. Ja matikkaa pitäisi taas alkaa kerrata. Yritän nyt kuitenkin olla vielä ihan kohteessa ja vasta sunnuntaina panikoida, että mistä sitä on oikein jäänyt jälkeen.

t. Enni

Kommentit

 1. Voi appelsiinjäätelö! Saispa noita tommosia ihanuuksia joka paikasta. Tekis mieli ostaa kokonainen ananas ihan vaan, että voisin kaivertaa sen ja tehdä siihen jonku juoman.. tai kookos!

  http://images.cheezburger.com/completestore/2011/5/24/bafcd571-0106-4675-857c-d12848c8b17b.jpg
  nää on kans musta ihania!

  VastaaPoista
 2. Luulin nopealta vilkaisulta tuota ensimmäistä kuvaa tennispalloksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Hanna: No on aika hauskoja! :D

  Hei nyt mulla alkoi kans tehdä mieli jotain ananasjuomaa! Ja tuolla pakaste-altaassa oli näitä jädejä myös kookosta, papaijaa ja ainakin sitruunaa. Euron ovat kappale, joten täytyy testata vielä muitakin makuja.

  RagDoll: Haha, kieltämättä vähän näyttää!

  VastaaPoista
 4. ooij nam toi jätski näyttää tosi hyvält ! :-))

  VastaaPoista
 5. Ooo toi jäätelö, mun täytyy varmaan ihan täällä kotona joskus pyöräyttää tollanen ! Mä en kyllä kestä näitä sun Espanja juttuja, täytyy varmaan ottaa vähän vapaata töistä jossain vaiheessa ja lähteä itsekkin :)

  VastaaPoista
 6. Milma: Haha :D Lomaa kannattaa katsos aina ottaa;) Eihän sitä muuten jaksa tehdä töitä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös