Sulo ja mä

Mulla olis vähän Suloisia uutisia teille. Sulo painoi jo melkein tuplasti tänään syntymäänsä nähden, eli 70 grammaa tuli täyteen. Eli se kasvaa ja nopeasti (ja ehkä vähän turhankin nopeasti.)
Sulo & Marilyn
Sellaista Sulosta tällä kertaa. Itsestäni mainiten sen verran, että olen oikeastaan koko tämän Suomeentuloajan näyttänyt alla olevan kaltaiselta, ainakin tarpoessani tuolla lumisateessa. Koska olen hävittänyt talvikenkäni ja bootsini ovat aika liukkaat, meinaan liukastua noin joka toisella askeleella. Tällainen kävely on muuten aika rasittavaa polville...
Ja eilen mun piti olla aika luova kehittämään jotain iltapalaa itselleni, koska jääkaapissa oli ainoastaan salaattijuustoa ja paprikaa. Kehittelin niistä sitten tällaista: Paistoin paprikat kuumalla pannulla öljyssä ja heitin lopuksi balsamicoa sekaan ja huljuttelin paprikoitani siinä, kunnes kaikki nesteet olivat haihtuneet. Tahnan tein yksinkertaisesti salaattijuustosta, mustapippurista ja oliiviöljystä. Olihan se ihan hyvää. :)

t. Enni

Kommentit

  1. Ihana Sulo ! Ja iltapala, välillä sitä syntyy oikeita herkkuja kun nälissään pitää keksiä jotain syötävää rippeistä :) Tota sun virtelmää vois vaikka ihan kokeilla itsekkin.

    VastaaPoista
  2. Milma: :) Näin on! Kyllä kannattaa koittaa, jos vaa raaka-aineet miellyttää. Mä tyykkään myös oliiviöljyn mausta nii sotkin sitä sinne fetaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös