Sea food

Olen ihan yllättynyt tästä säästä täällä ja pakkasin mukaan ihan selvästi vääriä vaatteita. Eilinen olikin todella lämmin päivä. Aamulla se tuli huomattua kävelyllä, nimittäin mulla oli ihan liikaa vaatetta päällä. Auringossa on siis lämmin, mutta illat ovat sitten jo aika kylmiä.


Sitten mun oli ihan pakko napsia myös ruokakuva, koska äitini paistoi jotain merikalaa ja söimme sitä vuohenjuustosalaatin ja balsamicon kanssa. Nam!


t. Enni

Kommentit

 1. Moi Enni! :)

  Kesti HIEMAN vastata blogiini laittamaas meikkivoidekysymykseen, tuo bloggailu kun on jotenkin jäänyt ihan katkolle lähiaikoina ja huomasin kysymyksen vasta nyt :D

  Käytin varmaankin tuohon meikkiin Kryolanin rasvamaista pohjaa, joka on kyllä tosi peittävä. Itse käytän Joe Blascon vastaavaa, joka peittää myös todella hyvin ja muistaakseni sävyjäkin löytyy tosi hyvin. Ihan make-up storeltakin varmasti löytyy vastaavia mutta niitä niistä ei oo omia kokemuksia.

  VastaaPoista
 2. Moi Tiina! Ei mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten kiitos vastauksesta!

  Täyty käydä testailemassa vaikka Blascon meikkiä ja katsoa myös noita Make-up storen. Joskus olisi ihana saada hieman peittävämpi ja tasainen meikki illanviettoihin ilman hirvittävää pakkeliefektiä. Tuntuu aina kuultavan kaikki normaalimarkettien voiteet niin paljon läpi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös