Roadtrip

Viimeistä päivää viedään tammikuuta, kohta on jo helmikuu. Ja on muuten tasan neljä kuukautta siihen, kun lentokone kaartaa kohti Malagaa. En ole tainnut aiemmin mainita, mutta tulen olemaan kesällä Espanjassa aika pitkään, ainakin yli kuukauden. Tulomatka on tarkoitus taittaa autolla jostain Espanjan, Ranskan, ehkä Italian ja Saksan kautta. Milanossa haluaisin käydä, mutta ilmeisesti outletit ovat aika kaukana kaupungin ympäristöstä.

Bongasin kuitenkin Italian ja Saksan rajan tuntumasta kaupungin nimeltä Ingolstadt, josta löytyy Ingolstadt Village -niminen outletkylä. Onko joku muuten käynyt siellä, sillä palan halusta kuulla kokemuksia?

Aijai, tulisi jo kesä!

t. Enni

Kommentit

 1. ihania kuvia.. Voi hitsiläinen, kun pääsisi itsekin reissuun!

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Lyhyt Roadtrip vaikka pitkin Suomeakin olisi varmasti ihanaa? ;)

  VastaaPoista
 3. Oi että Espanja on kyllä niin ihana maa että sinne lähtisin millon vain uudestaan! Itse olin kans Malagassa ja sit käytiin Rondassa päiväkseltään:) suosittelen käymään jos on mitenkään aikaa tai mahdollisuutta! Todella mielenkiintoinen ja kaunis kaupunki, jossa ois kyllä riittäny katseltavaa pitemmäksi aikaa:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niin on, Espanja on mun suosikki! Aina.

  Olen käynyt Rondassa pariinkin otteeseen, tosin viime kerrasta taitaa olla jo reilusti yli kuusi vuotta. Ne näköalat on aika hienoja!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös