Mantelipuut

Pääsin kuvailemaan mantelipuita! Olivat kuulemma aikaisessa tänä vuonna, sillä oikeasti kukintojen pitäisi alkaa vasta maalis-huhtikuussa. Sitten rinteet ovat ihan valkoisina ja vaaleanpunaisina.

Tänään olin pitkästä aikaa koulussa, mutta se tuntui ihan mukavalta. Nyt tosin kärsin päänsärystä, joten tässä paljon kuvia ja vähän tekstiä.Pääsen vasta perjantaina näkemään Sulon, koska se majailee tällä hetkellä äitinsä kanssa toisella paikkakunnalla. Sain kuitenkin juuri väliaikatietoja, että painoa oli tullut vähän lisää. Nyt kuulemma Fiona makoili kyljellään ja Sulo kyhjötti sen niskaa vasten. ''Äiti on väsynyt.'' :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oi, kauniita kuvia :) Mantelipuista tuli mieleen et mun pitäs joku päivä jaksaa valmistaa sitä ihanaa Espanjalaista manteli-valkosipulikeittoa, namskis !

  VastaaPoista
 2. Milma: Kiitos! :) Nam, kuulostaa hyvältä. Miten se tehdään?

  VastaaPoista
 3. Se on kylmä keitto; manteleita, oliiviöljyä ja paaljon valkosipulia. Lisäksi vielä cherryviinietikkaa, vettä ja uskosin että myös vaaleaaleipää ja blenderiin ja sekaisin. That´s it oikeastaan, mä oon joskus 100 vuotta sitten sitä tehnyt mut Espanjassa syönyt useasti ja on kyllä hyvää. Joku päivä pyöräytän tossa sellaisen niin laitan ohjeen tonne mun blogiin vaikka :)

  VastaaPoista
 4. Milma: Kuulostaa erikoiselta tuollainen mantelikeitto, koska en oo ikinä ennen edes ajatellu että sitä vois käyttää jonku ruoan pohjana! Pitäisi varmaan joskus maistaa jossai, nii varmaan olis aika yllättävä maku.

  Joo hyvä, sit uskallan itsekin tehdä! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös