Koruteline

Onnistuin tuomaan Espanjasta, liikkeestä nimeltä Andycraft, tällaisen korutelineen. Aiemmin suurin osa puisista koriste-esineistä on rikkoutunut matkalaukussa, mutta tämä sen sijaan pysyi ehjänä. Andycraftilla oli toki alennukset käynnissä, joten tämä lähti mukaani seitsemällä eurolla. Siskoni tosin sanoi käden olevan hieman spooky, mutta mun mielestä se on kylläkin kaunis.


Tässä telineessä pysyvät ainakin omat kihlasormukset tallessa. Joo, niitä on kolme, mutta kaikki ovat kyllä edelleen samasta suhteesta. Kultainen ja kuvioitu hopean värinen ovat nykyään liian isoja, joten hankin itselleni uuden hopeasormuksen kymmenellä eurolla. ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Tuo olisi aivan loistava juuri sormuksille. Mulla on tapana kadottaa aina kaikki sormukset... Toi on samalla tyylikäs sisustuselementti.

  VastaaPoista
 2. Minna: Niin on! Joudun vielä hieman odottelemaan, että se pääsee esille oikeaan ja omaan paikkaansa, kun asumisjärjestelyt ovat juuri nyt vähän miten sattuu :D

  VastaaPoista
 3. Itse vakuutin vuosia sitten (liekö ollut kesällä 2005?) Ilosaarirockin korumyyjän myymään pari tuollaista puunväristä :) Tykkään yhä paljon.

  VastaaPoista
 4. Melkeen samanlainen tarttui mun mukaan tänään kirppikseltä,mutta pienempi ja hieman eri mallinen. Siellä oli myös tuollainen isompi versio kuin toi sun.

  Todella kätevä kyllä ja kaunis ! Toi mun on vaan sellainen mikä tulee seinälle ja pitäs saada aikaiseksi se sinne vielä laittaa :D

  VastaaPoista
 5. Salla: Haha! Ovat kyllä nättejä:)

  Milma: Aijaa, kiva! Noita ei ollut kuin tuota kokoa myynnissä siellä. Oho, en osaa kuvitella millainen se on. Sun pitää laittaa siitä kuvia!

  VastaaPoista
 6. Upea! Tulee mieleen Thaimaassa olevat Buddha-patsaat, niiden kullatut kädet näyttää monesti just tuolta.

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Määääkin haluan kuvia Milman telineestä! :)

  VastaaPoista
 8. Sita: Niin muuten tuleekin! :)

  Salla: Haha ;D

  VastaaPoista
 9. Toi koruteline on todella hieno!

  Mulla itellä on kultanen ihan perus rinkula vasemmassa nimettömässä ja oon pitkään miettinyt sen vaihtamista hopeiseen. Jotenkin hopee materiaalina miellyttää enemmän ja sen väristäkin pidän enemmän, mutta jotenkin toisaalta tuntuu etten 'kehtaa' tätä kultasta vaihtaa... Ainakaan mies ei innostunu ajatuksesta kun varovasti avasin aiheesta keskustelun :D

  VastaaPoista
 10. Anniina: Kiitos, niin on! :)

  Mmh niin, mulla se kultainen on jäänyt isoksi, joten en sitä voi käyttää ja tuo oli halvin vaihtoehtoinen tilalle. Mutta mulla ei itsellä ole henkilökohtaisesti mitään keltakultaa vastaan, se oikeasti myös sopii mulle paremmin, tai saa ihoni hehkumaan enemmän kuin hopea. En ihan ymmärrä edes mistä tämä keltakultaviha on alkanut niin suurella osalla ihmisiä? Tai en sano, että sinä vihaisit, mutta olet varmasti huomannut saman? Hopea / valkokultaa sen olla pitää? :D

  Tosin niin, en kyllä itsekään vielä tiedä millainen tulevaisuuden sormukseni tulee olemaan, mutta se olkoon sen ajan murhe!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös