Kaveri

Nyt mennän kyllä Ennin kengistä aika kauas, mutta pakko näyttää yksi valokuva... Täällä pihalla elelee tällainen aika ällöttävä kaveri. Jäin miettimään, että olisikohan tämä se sama hämis, jonka viime kesänä näin. Voivatko hämähäkit kasvattaa itselleen uusia raajoja? Tämä piti seittiään ihan samassa paikassa kuin viime kesänä, mutta oli kyllä isompi. Ja nuo kaksi raajaa, jotka viimeksi puuttuivat, ovat nyt ihan selvästi vielä pienempiä kuin toisen puolen vastaavat.

Tämä on muuten isoin hämähäkki jonka olen luonnossa koskaan elävänä nähnyt. Raukan seitti on hieman kärsinyt kovassa tuulessa, mutta eiköhän se siitä pian korjaannu.Kuva otettu elokuussa 2011.


En ole enempää ehtinyt kuvata, koska kiertelin tänään pariinkin otteeseen eri Bershkat, Stradivariukset, Pull & Bearit ja Blancot. Varsinaiset alennukset alkavat kuitenkin vasta loppiaisena, joten ehkä mun kannattaa vielä odottaa hieman. Huomenna olen kuitenkin lähdössä Marokkoon Tétouaniin päiväksi. Aamulla on niin aikainen herätys, että kauhistuttaa jo pelkkä ajatuskin. Parempi vaan mennä nukkumaan ihan kohta.

t. Enni

Kommentit

 1. Hyyyiiii! En tiia voiko kasvattaa uusia raajoja, mutta ainahan hamahakeilla on 8 raajaa. Ehka sen jalat oli vaan pienia elokuussa :D

  Naa on tosi hienoja kuvia. En uskaltais menna tommosen lahelle.

  VastaaPoista
 2. Hanna: Kesällä sillä oli kyllä kai katkennu ne jalat. Luin jotain, että ainakin tarantellat vois kasvattaa raajan... Mmh.

  Kiitos! Kyllä muaki vähä hirvitti, että jos se vaikka päättääki siitä hypätä naamaan. YÖK:D

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta Enni! Hihih, ehkä hämppis on kasvattanu koipensa takaisin, tai sitten uus hämppis on vallannu vanhan hämppiksen paikan=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Ninnis: Niin, jompikumpi varmasti! Ihanaa uutta vuotta sullekin:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös