Haaveilijan haaste

Missing Sparkles -blogin Minna laittoi mulle Haaveilijan haasteen. Säännöt ovat tässä:

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Laitan muutaman ihan överihaaveen, mutta sitten pari realistisempaa myös!

1. Chanel (2.55) -laukku


2. Kattohuoneisto Benalmadenan Puerto Marinasta Espanjasta


3. Yksityiskone, The Embraer Legacy 500


4. Lexus LFA


5. Canon EF 35mm f/1.4 L USMKiitos haasteesta, oli hauska miettiä mihin sitä törsäisi. Haastan perinteideni mukaan kaikki! :)

t. Enni

Kuvat: Täältätäältätäältätäältä & täältä

Kommentit

 1. Mulle kans ekana tuli mieleen "asunto", mut onkse tavara? Ei kai taa niin tarkkaa ole, jos asuntoja saa niin ottaisin niita viisi :D

  VastaaPoista
 2. Hahah, et kauheasti säästellyt. :D Vaikea miettiä kaikkea superkallista, kun on tottunut vähän erilaiseen budjettiin. :-)

  Tuo kattohuoneisto voisi olla aika mahtava. 8)

  VastaaPoista
 3. Hanna: No mietin tätä ja ajattelin, että joku siitä varmaan mainitsee, mutta en keksinyt mitään oikeaa tavaraa, jolla olisi saanut "kaikki maailman rahat ilman materiaalisyyllisyyttä tuhlattua. ;) Joten laitoin vähän molempia. Mulla oli aluksi tehty lista, jossa oli tyyliin toi objektiivi, laukku ja Acnen pistolit, mutta sehän nyt olisi ihan tylsä ollut.

  Tällein luin netistä: Tavara-nimitystä käytetään esineistä omistuksen ja kaupan kohteina, joten esine tarkoittaa jotain ihmisen valmistamaa... tavaraa. :D Eli ota siitä nyt sitten selvää.

  Minna: Haha oli tosi vaikeaa miettiä, että mihin törsäisi. Varsinkin kun mulla oli ensiksi lista, joka koostui noin 500-3000 euroa kallista tavaroista, mutta mielestäni tämä ei täyttänyt haastetta. Piti kuitenkin olla käytössä kaikki maailman rahat, joten noihan nyt saa jokainen säästämälläkin hankittua! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös