Vuosi 2011

Oon vähän myöhässä tämän vuoden kertauspostauksen kanssa, koska vuosihan vaihtuu jo noin vuorokauden kuluttua. Joten tässä vuosi 2011 pähkinänkuoressa.


UV:ta 2011 juhlistin ylläolevassa asussa ystävien parissa. Tammikuussa ei tapahtunutkaan oikein mitään erikoista, mutta ainakin lunta riitti...


Helmikuussa kävin Tiinan (Black point -blogi) meikkimallina. Mut löytää näköjään myös hänen toisen bloginsa postauksestakin. Tiina oli muuten todella taitava meikkaaja ja ihailen vieläkin hänen rohkeuttaan kokeilla selvästi eri tyyliä omalle meikkimallilleen kuin mitä muut kokeilivat heidän malleihinsa.


Maaliskuussa sain nimipäivälahjaksi nimikorun ystävältäni ja blogin kautta sain itselleni myös toisen nimikorun lahjaksi!


Maaliskuussa kävin lepuuttamassa aivojani talvilomareissulla Espanjassa ja tällöin tapasin Cocon ensimmäistä kertaa. Coco oli vielä pentu silloin.

Loman jälkeen kävin ensimmäisellä opiskelijaristeilyllä eveer!

Vappua juhlittiin samppanjalla!


Ja toukokuussa ostin ensimmäiset Minna Parikan korkkarit itselleni.
Kesällä kävin virkistäytymässä Vierumäellä ja siellä söin yhtä elämäni parasta ruokaa. Edes tämä ei tosin voita sitä muistoa, joka viime kesänä syntyi pienessä kulmakuppilassa Espanjassa. Kävin siellä isän, siskon ja Cocon kanssa kuumana päivänä. Ne talon oliivit ja niiden taivaallinen maku eivät varmaan häviä muististani ikinä.

Ennen tätä kesän ulkomaanreissua perheeni tosin tuli käymään Suomessa ja Coco tuli tietysti mukana.


Kesäloma menikin sitten näissä merkeissä. (Ja töissä...)


Elokuussa toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja hankin itselleni uuden järjestelmäkameran. Kamera on muuten ihan unelma...Viimeisen työpäivän aamu. Aika uupuneen näköinen tyttö siinä jo olikin... :D


Ja se oli loma!
Kävin paratiisissa ja kuvasin Cocoa valokuvauskilpailuun. Myöhemmin myin oman ja ensimmäisen autoni pois, koska muutin lähelle kouluani.
Värjäsin tummemman tukan syksyä ajatellen.
Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi Guessin korkokengät Asokselta. Ja kävin Tallinnassa pitkästä aikaa.Koin pikasairastumisen ja yhtä nopean parantumisen.


Opiskelin ahkerasti...


... ja tein lahjatoiveita pukille.


Kyllästyin tummaan ja laitoin raitoja päähän.


Aloitin joululoman ja yllättäen siskoni tupsahti eteiseen Cocon kanssa ilman mitään ilmoitusta, vaikka tietääkseni hänen ja Cocon piti olla noin 4000km päässä.


Voitin sen valokuvauskilpailun ja sain pienen Canonin IXUS 220 HS -kameran.


Ja sitten tuli se jouluaatto.


Vuoteni oli hyvä, joskin aika samanlainen kuin edellinen. Saapa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Huomenna (tai tänään virallisesti) onkin jo uusi vuosi ja sitten mä melkein lähdenkin jo pois Suomesta. ¡Hasta luego!

Enni

Kommentit

Lue myös