Sushi ja chai-latte

Ostin siskoille joululahjaksi sushi-setin, joten tänään oli pakko sitä testata ja tehdä maki-sushirullia. Ei tullut musta vieläkään sushin ystävää, mutta sen tekeminen oli silti hauskaa. Ja wasabista riitti yllättävän paljon iloa ruokapöydässä.
Yritettiin tehdä osaa sushista ilman tuota norileväarkkia, mutta niiden leikkaaminen ei sujunutkaan ihan ongelmitta. Niistä tulikin sitten jotain makin ja nigirin välimuotosuupaloja. Mutta ihan syötäviä olivat silti kaikki.

Ja jottei vieläkään oltaisi ihan kotimaisissa tunnelmissa, niin tein itselleni myös chai-lattea, joskin hieman muunnellulla ohjeella. Maidon ja veden sekaan päätyi ohjeellani kanelia, muskottipähkinää ja hunajaa, mutta teenä käytin mustaa jouluteetä, jossa oli samoja mausteita jo valmiiksi mukana. Se, täytyy myöntää, oli kyllä aivan älyttömän hyvää!Kohta olisi sitten sen ulkomaanmatkan aika, enkä kyllä yhtään jää ikävöimään tätä sadetta. Reissu Espanjaan on tiedossa, mutta yhden päivän tulen viettämään myös Marokossa. Enkä ole muuten ikinä ennen käynyt Afrikassa!

t. Enni

Kommentit

 1. Musta ei myöskään saa sushin ystävää tekemälläkään vaikka kyllä se alas menee jos on pakko.

  Mistä tohon chai-latteen tulee toi vihreä väri ? Kuulostaa hyvältä variaatiolta kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Milma: Joo, joku siinä ei vaan istu suomalaiseen makuun, vaikka yksikin maki sisälsi vaan graavilohta, kurkkua, porkkanaa ja avokadoa riisin kera :D

  Mulla oli vihertävä lasi, joten siksi näyttää vihreältä. Se oli kermanvalkoista oikeasti.

  VastaaPoista
 3. aaa, okei....lasi. Mä ihmettelin kovasti mistä se vihreeksi tulee :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös