Säkki

Koska jouluna saattaa käydä niin, että hetkellisesti paisuu kuin pullataikina, niin mielestäni on ihan ok laittaa välillä päälle jotain mikä ei hierrä tai kierrä, jotta on helpompi ...syödä. Mutta jottei tällainen säkkiasu tulisi tavaksi, niin pitää yrittää palata takaisin normaaliin arkeen jo pian. Vaikka en ihan vielä tarpeeksi niistä laatikoista olekaan saanut.

Tässäpä kuitenkin tämä aiemmin suunnittelemani joulupaita, joka sitten kutisikin aika paljon, mikäli alle ei pukenut toista pitkähihaista paitaa. Mulla oli eilen säkkipaidan alla tuollainen musta ja yksinkertainen satiinikauluspaita, joten homma toimi.


Paidat ja housut: H&M / kengät: Pimkie / käsikoru: Gina Tricot

Nyt on kuitenkin kulunut aikalailla tasan vuosi siitä kun päätin aloittaa blogini kirjoittamisen. Blogini perustamisen ja ensimmäisen postauksen teko vei aikaa, joten julkaisu tapahtui vasta hieman keskiyön jälkeen. Kai se virallinen päivä onkin siis vasta huomenna. Ihan hassua silti, että siitä on jo vuosi.

Blogin perustaminen oli itseasiassa ehtinyt pyöriä mun mielessä jo varmaan vuoden ennen kuin päätin sen sitten toteuttaa. Blogin aiheeseen ei mulla ollut oikeastaan sen kummempaa tarkkaa ideaa muuten kuin, että se tulisi liittymään jotenkin opiskeluihini ja siihen, että ulkomailla asuva perheeni näkisi hieman, mitä omaan opiskelija-arkeeni täällä Suomessa kuuluu. Ainakin kuvanmuokkausohjeiden ja valokuvien osalta idea on varmaankin toteutunut.

Tästä on nyt sitten hyvä jatkaa ja katsoa, että kauanko intoa vielä riittää. Kiitos kaikille lukijoille, jotka olette pysyneet matkassa!

t. Enni

Kommentit

  1. hei! tää kysymys voi nyt olla hiukan liian henkilökohtainen, mutta oon koko vuoden miettiny miksi sun koko muu perhe asuu ulkomailla?? eiks oo aika kurjaa elää yksin täälä suomessa? :( tykkään muuten blogistasi todella paljon! Espanja myös lähellä sydäntä <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: En lähde vastailemaan mitä perheeni siellä ulkomailla tekee, mutta sen voin sanoa, että mulla on koko muu suku, ystävät ja yksi sisko Suomessa, joten en ihan yksin ole. Eikä muu perheeni sinne ikuisiksi ajoiksi ole jäämässä.

    Johan sitä muutenkin aikuinen asuu jo omillaan, joten ei joka päivä muutenkaan näkisi. Ja saapahan hyviä tekosyitä vierailla ulkomailla! ;)

    Kiitos! Niin, Espanja on ihana paikka. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös