Saisinko valokuvamuistin?

Mulla putosi juuri äsken kivi sydämeltä. Pääsin yhden syksyn haastavimman kurssin läpi. Näiden koejuttujen takia olen kuitenkin ollut nenä koulukirjoihin jumittuneena jo aika kauan, ja nyt kun tuo sisko vielä tupsahti Suomeen, niin olisi kai jotain joululahjoja keksittävä. Loma alkaa kuitenkin vasta parin päivän päästä, joten en pääsekään välttämään pahimpia jouluruuhkia. Täällä siis ollaan, vaikka postauksia ei ihan koko aikaa satele.

Mun oli muutenkin tarkoitus löytää joku ihana istuva löhöasu jouluaatoksi, mutta eipä ole osunut silmiini tässä syksyn aikana. Satuin tänään kuitenkin näkemään Gina Tricotin sivuilla pari aika kaunista juhlamekkoa, joten ehkä yritänkin sitten satsata siihen uuteenvuoteen. Tosin en kyllä ole tietoinen, että mitä vielä silloin tapahtuu.En kuitenkaan ymmärrä, että miten en ole vieläkään onnistunut löytämään itselleni tuollaista yksinkertaista mustaa (hihallista) pitsimekkoa, vaikka kaupat ovat olleet sellaisia pullollaan jo aika kauan. Jotenkin ne eivät vaan säväytä vaaterekillä roikkuessa.

Taas tuo vasemmanpuoleinen olisi kivan erikoinen vaihtoehto ja se painautuikin aika syvästi mun verkkokalvoille. Se tuo vähän mieleen kabareen, ja vielä kun siihen yhdistäisi tuon alla olevan päähineen, niin voilà!


Mun täytyy kuitenkin jatkaa taas lukemista, vielä 3/4 koetta jäljellä... Mä varmaan räjähdän siitä helpotuksesta, kun saan nämä kaikki asiat hoidettua pois alta.

t. Enni

Kuvat: Gina Tricot

Kommentit

Lue myös