Happy Xmas

Lumeton jouluhan siitä tuli, mutta väliäkös tuolla. Tuli ainakin syötyä hyvää ruokaa hyvässä seurassa ja lahjatkin olivat aivan ihania. Mun vaatesuunnitelmat eivät sikäli menneet ihan suunnitelmien mukaan, koska aamulla vedin kaapista mututuntumalla ensimmäiset mieleen tulevat jutut ja tällaista siitä sitten syntyi. Ja huomatkaa mun H&M:n sukkahousut. Eivätkö olekin ihan mahtavat?

Eikä ole muuten jouluaattoa ilman Lumiukkoa. Se pitää katsoa joka joulu, vaikka se löytyy myös DVD:ltä ja varmaan jostain digiboksin uumenistakin... Se laulu vaan on niin kaunis.
Cocon ensimmäinen joulu meidän kanssa!Laitan lahjoista myöhemmin parempia kuvia. Sain nyt kuitenkin sen aiemmin mainitsemani voittokameran ja näinpä pukki lahjoitti edellisen voittokameran sisarelleni. Oliko sisko vähän innoissaan?

Loppuilta vietettiinkin sitten yhdessä ja toki kävin myös joulusaunassa. Web-kameran välityksellä saatiin vanhemmatkin mukaan illanviettoon. Nyt en kuitenkaan uhraa enempää aikaani tietokoneelle, vaan jatkan joulunviettoa. Ihanaa joulua kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Hei saako noita ihania sukkahousuja mistäänn??

  VastaaPoista
 2. Kirsti: H&M:ltä ostin nuo joskus reilu kuukausi sitten!

  VastaaPoista
 3. Mulla on noi samat sukkahousut ja oon kans tykänny + käyttäny tosi ahkerasti. Olis pitäny tilatessa hankkia toinenkin pari jos ja kun nuo jossain vaiheessa kuluvat puhki. :-D

  VastaaPoista
 4. Lumiukko on kyllä must, ei tuu joulu ilman sitä ei :)

  VastaaPoista
 5. Suvi: Ne on kyllä hauskat! Ehkä niitä vielä jostain liikkeestä voisi löytää..?

  Milma: Niinpä! :D

  VastaaPoista
 6. Oih, mistä on noi ihanat mekko ja villatakki?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Mekko on H&M:ltä, saattaa vielä löytää myynnistä jostain liikkeistä. Villatakki on muistaakseni Vero Modasta viime vuoden joulualennuksista ostettu!

  VastaaPoista
 8. Kiitti, vaikkaki vähä myöhässä vastasin. : )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös