Dragon Tattoo - H&M

Ylihuomenna tulee myyntiin The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan pukusuunnittelijan Trish Summervillen H&M:lle suunnittelema Dragon Tattoo -mallisto, joka on saanut inspiraationsa Stieg Larssonin romaanisarjan kuvitteellisesta hahmosta Lisbeth Salanderista. Mallistoa saa valikoiduista myymälöistä siis 14.12.2011 alkaen.Rosoisia ja ronskeja kappaleita olisi näköjään tarjolla tässä mallistossa. Omaa silmää miellyttää erityisesti malliston yksinkertaiset t-paidat ja topit, kuten nämä alla näkyvät.


Ei varmaan vaatisi kovinkaan suuria kustomointitaitoja, jotta saisi tehtyä itselleen tällaisia repaleisia paitoja? Melko yksinkertaista, mutta näyttää aika hienolta.

Onko teistä muuten kukaan iskenyt silmiään tähän mallistoon ja aikoo käydä hankkimassa siitä itselleen jotain? Voi olla, että itse kuitenkin säästän rahojani alennusmyynteihin ja hankin vastaavanlaisia halpoja paitoja, joille teen sitten pienet DIY -muutokset. Tai katsotaan osaanko sittenkään...

t. Enni

Kuvat: H&M

Kommentit

 1. Ei ollenkaan pöllömmän näköinen mallisto, tykkään! Tiedä sitten vaan tuleeko meidän paikalliseen henkkamaukkaan noita...

  VastaaPoista
 2. Ansku: Mm.. enpä katsonut edes, että mihin kaikkiin myymälöihin näitä tulee!

  VastaaPoista
 3. Minä en löytänyt H&M sivusta näitä vaatteita ja laitoin H&M lle viestiä asiasta ja vastaus oli ettei niitä enää tule myyntiin. Oliko mallisto vain kertarykäsy ja nopeimmat saivat kyseisiä tuotteita? Tietääkö kukaan miksei niitä myydä koko aikaa?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Jep, niin se meni. Nopeat syövät hitaat - näissäkin.

  Oliskiko se myyntikikka...? En tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi mittää... Jospa niitä joskus vastaan tulee kirpparilla tms. :)

   Poista
 5. kattokaas huutonetti, löysin sieltä itelleni kyseisen malliston ihanat maiharit !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös