2.12.2011

Harvoin mulla näkyy muuten hattuja päässä, mutta kun nyt sellainen kerran oikeankokoisena löytyi, niin ainut vaihtoehto oli kävellä kassan kautta ulos. Hattu on ostos parin viikon takaiselta reissulta Jumbosta ja mainitsin siitä vähän aikaa sitten Tallinnapostauksessani. Tässä siis joulukuun ensimmäiset kuvat musta ja hatusta.


Hattu & Paita: H&M / Takki: Zara / Huivi: Dior

Rakas huivikin pääsi taas käyttöön. Mulla on nyt ilmeisesti myös toinen tuollainen huivi valkoisena, koska eräs henkilö ei ollutkaan niin merkkien päälle ja oli jättänyt oman Diorinsa kaappiin perukoille. Mikä suuri vääryys huivia kohtaan, joten lunastin sen tänään itselleni takaisin ilman minkäänlaista vastarintaa. :)

t. Enni

P.s. Laittakaapas niitä valokuvausehdotuksia tulemaan!

Kommentit

 1. Ai kun mäkin saisin tuollaisen hatun sopimaan itselleni. Ihana ! :)

  VastaaPoista
 2. Hmph, en jotenkin osaa kuvitella omaan päähäni hattua, vaikka se monille (kuten sulle) sopii ihan mielettömän hyvin! En ole koskaan tosin edes kokeillut, joten..pitäisiköhän, ihan vain mielenkiinnosta. ;) Pelastaisi meikäläisen huonot hiuspäivät.

  VastaaPoista
 3. Milma: Kun oikean kokoinen löytyy, niin eiköhän se sovi! :)

  Niina: Kiitos :) Harvoin itsekään käytän hattuja, koska mun päähän useimmat ovat tosi isoja. Hm:ltä löysin tän pari viikkoa sitten ja oli kyllä juuri oikea koko. Nuo reunat olivat kaikissa muissa hatuissa käännetty kohti taivasta, mutta tuon hatun sain suoristettua tuolla lailla. Mielestäni se on kivempi noin! Kannattaa toki itsekin kokeilla ja yllättyä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös