Tallinna

Mulla oli mukana Tallinnassa pieni Canonin digikamera, joten en jaksanut paljoa kuvata. Tärkeintä oli kuitenkin shoppailu. Pääsin siis käymään vihdoin Rotermannin Pull & Bearissa, Stradissa ja Brekassa. Ihmeen vähän oli kyllä netissä mainittuja tuotteita myytävänä, joten en löytänyt itselleni joulumekkoa. Karvakaulurin ja lisäksi haluamani klassisen mustan bleiserin onnistuin kuitenkin löysin Stradivariuksesta. Bershkasta ostin ohuen kultaisen paidan, mutta Pull & Bearista en löytänyt tällä kertaa mitään.

Saman verran tuli oikeastaan tänäänkin ostoksia Jumbosta, josta löysin itselleni maiharit ja hatun.Ehdin hieman jo huolestua, että valitsinko sittenkin liian kuuman takin mukaan, mutta ilmeisesti en. Sää ei ollutkaan ihan niin lämmin, joten muulla takilla olisin ollut liian kylmissäni. 

Tallinnassa kävimme kuitenkin myös pikaisesti Rocca al Mare -ostoskeskuksessa, josta en löytänyt mitään itselleni. Chinchilloille ostin tuliaisia, mutta muuten vaatekauppojen tarjonta ei innostanut. Bussimatkalla ostoskeskukseen tajusin kuitenkin, että Tallinnassa on ihan älyttömästi upeita kuvauspaikkoja, kuten vanhoja ränsistyneitä taloja, tiiliseiniä, puisia ovia ja rikkinäisiä ikkunoita. Olisi unelma saada tuollaisessa ympäristössä kuvia. 

Palataan kuitenkin ostoskuviin myöhemmin. Nyt leffaan katsomaan vampyyreja ja susia! ;)

t. Enni
Kommentit

Lue myös