Ostoslista Tallinnaan

Musta on nyt ihanaa suunnitella tulevaa pikkureissua Suomenlahden toiselle puolen, koska viime kerrasta on liikaa aikaa. Olen ehtinyt selata jo siellä olevien vaatekauppojen valikoimia runsaasti. Vaikka teen usein tällaisia ostoslistoja mielelläni, en todellisuudessa aina muista niitä sitten kierrellessäni kauppoja. Täytyy varmaan tulostella taskuun kuvia vaatteista, joita juuri nyt himoitsen.

Talvikengät olisivat ihan ykkösenä ostoslistalla, mutta netistä en ainakaan vielä löytänyt yhtään sopivaa kenkäparia. Tällä hetkellä kuitenkin eniten aikaa on vienyt jonkin lämpimän, melko paksuhkoa materiaalia olevan (ehkä neulemaisen) mekon etsintä, jonka voisin vaikka jouluaattona pukea päälle. Aina kun pääsen vaatekauppoihin, unohdun kuitenkin katselemaan ihan vääriä tuotteita. Nyt pidän tasan tarkkaan mielessäni, että mekon on löydyttävä!


Mutta hairahduksia sattuu ja kuvan ensimmäinen ruosteen värinen paita houkutteleekin mua ihan suunnattomasti. Nämä olivat siis Pull & Bearin valikoimista

//EDIT: Kuulin juuri, että sisareni olikin jo ehtinyt Espanjassa ostaa itselleen tuon yllämainitun paidan. On meillä sitten samanlainen maku...

Yllä ja alla on Stradivariuksen pari himottua juttua. Koin pienen täydellisyyshetken katsoessani tuota tuubimaista tekoturkiskaulahuivia. Pidän sormet ristissä, että niitä olisi myytävänä ensi viikolla.

Ja alla jatkuu se sama mekkometsästys. Olisiko näistä jompikumpi se oikea?


t. Enni

Kuvat: Stradivarius, Pull & Bear

Kommentit

 1. Äääääh, mä metsästän sitä täydellistä talvimekkoa untuvatakin alle ja toi Pull&Bearin keskimmäinen mekko ols kutakuinkin sellainen ! Murrrr, mä en nyt kyllä ihan heti pääse Tallinnaan :(

  Onnea sun shoppailureissulle, toivottavasti teet paljon hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
 2. Milma: Just tota samaa mekkoa eniten toivon sieltä löytäväni! Toivotaan, että tännne Suomen kauppoihin tulisi vähän vastaavia myös myyntiin, niin löytäisit sinäkin omasi.

  Kiitos:) Toivon myös!

  VastaaPoista
 3. Nuo tekoturkiskaulahuivit on ihania! Kävin pari viikkoa sitten Tallinnassa ja silloin en noita kyllä bongannut.. Mutta toivotaan että olisi nyt jo ilmestynyt liikkeisiin!:)

  VastaaPoista
 4. KIS: Niin ovat! :D Sormet ristiin siis ;D

  VastaaPoista
 5. Oi, tykkään kovaa tuosta pitkästä harmaasta villapaitamekosta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös