Hame...

Mulla on suru puserossa... Että mua jäi kaivelemaan yksi The very best of versace for H&M -malliston hame. Sitä ei ole enää myynnissä nettikauapassa, eikä sitä ollut Tampereen liikkeessäkään. Ihme juttu, kun niitä Lanvin for H&M:n mekkoja tuli silloin vuosi sitten vielä lisää Tampereen liikkeeseen. Niitä riitti kaikille halukkaille, mutta näitä ilmeisesti ei. En usko, että niitä enää tulee lisää, koska siellä oli esillä enää yksi pieni rekillinen näitä yhteistyömalliston vaatteita ja kenkiä.

Olisin halunnut hameen lähinnä jotain tulevia juhlia varten. Jos siis sellaisia edes olisi tulossa... Kun mulla olisi ollut tämä hame, niin olisin yhdistänyt sen mustiin sukkahousuihin ja johonkin yksinkertaiseen yläosaan.


Jääköön se kuitenkin päiväuniini kummittelemaan. Ehkä joskus vielä jossain törmään siihen sitten oikeasti...

t. Enni

Kommentit

  1. Uskon, että sitä vielä jostain ilmestyy! Jos et jaksa odottaa, niin kävin ebayssa kurkistamassa ja sieltä löytyi ainakin muutamat kappaleet. =) Hintaa näytti olevan kovasti, eli pyöri jossain puolentoista satasen yläpuolella. En sitten tiedä, että mitä nuo alunperin maksoivat.

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Toivotaan! :) Ihan periaatteesta en halua lähteä ebaysta tai muualta ostamaan, koska en halua tukea tuollaista jälleenmyyntiä. :/ Olikohan hinta muuten jotain satasen luokkaa tai risat? Kallis hameeksi, joten aleista olisi vielä ihana löytää ;D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös